VREMEA IN BUCURESTI: Ninge în Capitală

VREMEA IN BUCURESTI: Luni, pe parcursul zilei înnorările vor persista, trecător vor fi burniţe sau fulguieli, iar în orele dimineţii se menţin condiţiile de ceaţă. Noaptea, treptat norii se vor disipa. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 2...3 grade, iar cea minimă de -6...-5 grade.

15 feb. 2015, 13:59
VREMEA IN BUCURESTI: Ninge în Capitală

VREMEA IN BUCURESTI: În Capitala, luni norii vor persista, trecator vor fi burnite sau fulguieli, iar in orele diminetii se mentin conditiile de ceata. Vantul devine o idee mai alert, iar mercurul din termometre se opreste la 2…3 grade.

VREMEA IN BUCURESTI: Bucureştenii vor avea parte de vreme frumoasă, dar rece. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar mercurul din termometre nu trece de 1..2 grade Celsius, dar vântul care are ceva intensificari amplifica senzatia de frig.

În Bucureşti, vremea se mentine frumoasa şi joi, dar frigul este inca destul de patrunzator. Cerul e mai mult senin vantul se mai domoleste, iar in termometre se aduna cel mult 2..3 grade.

De vineri pana la finalul saptamanii vremea continua sa se incalzeasca astfel incat maximele trec de mediile multianuale. Vor fi si precipitatii slabe, mai ales ploi, la început cu o probabilitate mai mare în regiunile estice şi de sud-est, apoi în cele vestice.


loading...