VREMEA IN BUCURESTI: Nu uitaţi de o haină mai groasă. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

VREMEA IN BUCURESTI va fi răcoroasă. Cerul va prezenta înnorări temporare, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă de 6...8 grade.

02 oct. 2014, 12:17
VREMEA IN BUCURESTI: Nu uitaţi de o haină mai groasă. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vineri e o vreme mai rece decât în mod obişnuit la această dată, cu temperaturi la amiază de cel mult 16…17 grade. Ziua începe cu cerul cerul încărcat de nori, dar după-amiază se arată puţin şi soarele.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă, vreme încă uşor mai rece pentru această perioadă, cu cel mult 17…18 grade după-amiază, chiar dacă soarele se arată pe cer o bună parte a zilei.

PROGNOZA METEO. În ultima zi a săptămânii, dar şi în prima jumătate cele viitoare vremea se menţine uşor mai rece decât în mod normal în a doua decadă a lună în octombrie în cea mai mare parte a ţării, cu minime sub pragul de îngheţ şi brumă duminică în estul Transilvaniei şi maxime de la 13 la 20 grade. Mai plouă însă doar slab şi izolat în sudul extrem, iar în zilele următoare şanse mai mari de ploaie vor fi la jumătatea săptămânii în nord şi în nord-est.