VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Toamna se lasă aşteptată

VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Meteorologii anunţă o vreme autentică de vară în cea de-a două săptămână de toamnă, cu temperaturi de 30 de grade.

09 sept. 2014, 13:59
VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Toamna se lasă aşteptată

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Miercuri, vremea rămâne frumoasă şi mai caldă decât în mod obişnuit. Pe cer îşi fac drum nori puţini şi inofensivi, iar vântul adie plăcut. După-amiza vine cu maxime de 29…30 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Joi, vreme de vara autentică, unde norii abia dacă se arată pe cer, vântul suflă atât cât să mai răcorească atmosfera, pentru că la umbră termometrele arată că în luna lui cuptor, 31..32 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Ziua de vineri vine tot cu vreme frumoasă şi caldă. Doar nori de decor se plimba pe cer, iar vântul suflă fără să deranjeze. În termometre se aduna până după-amiază 28…29 grade.

PROGNOZA METEO. În prima zi de weekend locuitorii din regiunile vestice sunt cei mai puţin norocoşi, pentru că vremea va fi în general instabilă şi temperaturile continuă să scadă uşor. Temporar vor fi înnorări, averse, descărcări electrice, dar în restul ţării vremea e mai plăcută, cu cerul variabil şi temperaturi mai mari decât cele normale şi doar izolat câte o ploaie de scurtă durată. Vântul e mai alert în timpul ploilor, dar şi la munte şi în sud, iar maximele sunt între 20 şi 30 grade. Duminică, dar şi în primele zile ale săptămânii viitoare temperaturile sunt apropiate de cele normale în vest, în nord şi în centru, în timp ce în celelalte zone e încă uşor mai cald. Local mai plouă, cu precădere în jumătatea de vest a ţării.