VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Ninsori, viscol, ger pătrunzător

VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Viscolul aşteptat pentru miercuri, inclusiv în Bucureşti, nu va fi la fel de puternic precum cel de sâmbătă, iar codul roşu nu va fi emis decât dacă vor fi un strat de zăpadă de 50 centimetri, intensitate a căderii zăpezii de peste 10-15 cm/oră şi viteză a vântului de 80-90 km/oră, a transmis ANM.

28 ian. 2014, 21:01
VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Ninsori, viscol, ger pătrunzător

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. PROGNOZA METEO. Vremea se înrăutăţeşte şi în Capitală, miercuri. Ninge mai toată ziua şi ne aşteptăm aşadar la un nou strat de zăpadă consistent. Vântul suflă tot mai tare şi intensificările vor depăşi 60 km/h, viscolind şi troienind zăpada. Maximele nu vor depăşi minus 4, minus 3 grade, dar vântul puternic scade temperatura real resimţită până aproape de -15 grade.

Capitala şi 14 judeţe din sudul şi estul ţării sunt, miercuri, între orele 06.00 şi 23.00, sub avertizare cod portocaliu de viscol, iar pentru alte zece judeţe a fost emisă o avertizare cod galben.

Avertizarea cod portocaliu a fost emisă pentru Bucureşti şi judeţele Ilfov, Giurgiu, Prahova, Teleorman, Călăraşi, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău, Vrancea, Galaţi şi jumătatea de sud a judeţelor Argeş şi Dâmboviţa.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Joi, PROGNOZA METEO arată că vremea e rece şi închisă, geroasă chiar dimineaţa. Trecător mai ninge slab, îndeosebi în prima parte a zilei. Vântul mai spulberă zăpada cu intensificări de 40, 45 km/h şi accentuează senzaţia de frig pătrunzător pe care oricum o resimţim la maximele de doar -8, cel mult -7 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Şi în Capitală ziua de vineri începe cu ger pătrunzator, meteorologii anunţă în jur de -16 grade  aşa că peste zi nu putem spera la mai mult de -8, -7 grade. Cerul e noros mai multe ore.