VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Nori, ploaie şi vânt. Cum va fi vremea de Paşte în Capitală

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Miercuri ne vom confrunta nu doar cu o vreme rece pentru această perioadă, mai ales în regiunile extracarpatice, ci şi multe precipitaţii. Cerul e acoperit de nori şi plouă pe arii extinse în sud, în est, dar şi în zonele centrale. 

15 apr. 2014, 14:40
VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Nori, ploaie şi vânt. Cum va fi vremea de Paşte în Capitală

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Miercuri, temperaturile scad, aşa că vremea devine rece pentru data din calendar, cu maxime de cel mult 9, 10 grade. Va fi o zi mohorâtă, cu cer încărcat de nori, ploaie şi vânt alert, ce accentuează senzaţia de rece, mai ales după-amiază şi seară.

ALERTĂ METEO: Ploi abundente, lapoviţă şi ninsoare în următoarele zile

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. De vreme ceva mai calda se vor bucura locuitorii Capitalei şi joi, pentru că maximele vor fi în jur de 17 grade. Norii acoperă cerul în cea mai mare parte a zilei, temporar mai plouă, iar vântul e încă alert.

Citeşte şi Cod GALBEN de inundaţii. Sunt anuţate ploi în cantităţi uriaşe. HARTA ZONELOR VIZATE

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vineri, cerul e mai mult noros, temporar plouă, iar vântul suflă destul de alert din când în când. Chiar şi aşa mercurul din termometre urcă până la maxime în jur de 16 grade.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă norii acoperă cerul o bună parte a zilei şi local plouă din când în când în cea mai mare parte a ţării. Vântul pare că se mai domeleşte, iar temperaturile maxime sunt în general apropiate de cele normale, se vor situa între 10 şi 18 grade. În prima zi de Paşte, dar şi în primele zile ale săptămânii viitoare temperaturile cresc uşor şi termometrele vor arăta şi peste 20 grade, însă local şi temporar va mai ploua.