VREMEA IN BUCURESTI: Frig, nori şi precipitaţii mixte. PROGNOZA METEO pe trei zile

VREMEA IN BUCURESTI: Vremea se va menţine închisă şi uşor mai rece decât în mod normal pentru această dată. Înnorările vor persista şi va ploua moderat. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 1...2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 0 grade.

04 dec. 2014, 10:12
VREMEA IN BUCURESTI: Frig, nori şi precipitaţii mixte. PROGNOZA METEO pe trei zile

VREMEA ÎN BUCUREŞTI JOI rămâne inchisa si mai rece decat ar trebui la aceasta data, norii acopera cerul si ploua aproape pe toto parcursul zilei. Vantul insa nu face excese, dar maxima zilei abia atinge 1…2 grade la amiaza.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI VINERI va fi tot mohorata si rece. Norii persista si lasa din cand in cand precipatii, mai ales ploi, dar fara vant prea alert, si la pranz nu vor fi mai mult de 1…2 grade in termometre.

Citeşte şi PROGNOZA METEO. Avem parte de un FRIG PĂTRUNZĂTOR şi NINSORI

VREMEA ÎN BUCUREŞTI SAMBATA nu va fi prea prietenoasă. Deşi termometrele mai castiga cateva grade, aproximativ 4 se aduna pana la amiaza, insa norii nu lasa sa treaca nicio raza de soare si din cand in cand ploua, dar fara vant agitat.

Nici duminica vremea nu se indreapta, precipitatiile sunt in continuare prezente in toata tara, ploua in majoritatea regiunilor si doar in Moldova, unde ramane ceva mai rece decat ar fi normal, ca si la munte, la inceputul zilei se asteapta precipitatii mixte, apoi mai ales ninsori. Izolat inca se depune polei, dar macar vantul ramne destul de linistit. Iar maximele vor fi intre -1 şi 10 grade la scara intregii tari. iar pentru primele zile din saptamana care urmeaza contam pe temepaturi normale pentru prima decada a lunii decembrie, iar precipitaţiile sunt de interes mai ales luni si cu precadere in jumãtatea de nord a ţãrii, apoi acestea mai apar doar trecãtor, din loc in loc.