VREMEA LA MUNTE: Vântul va sufla cu putere şi vor fi ninsori viscolite. PROGNOZA METEO DE WEEKEND

VREMEA LA MUNTE: Una caldă, alta rece. Aşa anunţă meteorologii că va fi vremea la sfârşit de săptămână. Sâmbătă soarele ne va răsfăţa de-a lungul întregii zile, urmând ca duminică temperaturile să scadă chiar şi cu zece grade faţă de ziua precedentă. Turiştii pasionaţi de ieşirile la munte ar trebui să îşi scurteze sejurul pentru a nu fi luaţi prin surpindere de ninsori.

14 mart. 2014, 08:37
VREMEA LA MUNTE: Vântul va sufla cu putere şi vor fi ninsori viscolite. PROGNOZA METEO DE WEEKEND

VREMEA LA MUNTE: Vremea va fi schimbătoare la sfâşit de săptămână. În ciuda soarelui generos de sâmbătă, şansele de a ninge sunt destul de mari, duminică.

Vântul va sufla cu putere la munte acolo unde, cel puţin sâmbătă noapte, duminică şi pe parcursul zilei de luni, vor fi ninsori viscolite. Cei care merg la munte ar trebui să scurteze sejurul de sâmbătă seară„, a declarat meteorologul România TV Gabriela Băcillă.

PROGNOZA METEO PENTRU WEEKEND: Vineri şi sâmbătă, mercurul din termometre urcă şi în unele zone din ţară se înregistrează chiar şi 21 de grade Celsius. Vremea schimba foaia duminica, însă de luni începe să se încălzescă, iar la mijlocul săptămânii ajungem să vorbim din nou despre temperaturi maxime cuprinse între 10 şi 20 de grade.

Vezi AICI: PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE