Prognoza meteo pentru următoarele TREI ZILE: Se întorc ploile

Vremea va fi instabila în primele zile din săptămâna 2-8 mai şi se aşteaptă ploi în week-end.

01 mai 2016, 14:48
Prognoza meteo pentru următoarele TREI ZILE: Se întorc ploile

LUNI 2 MAI. Instabilitatea atmosferica va fi mai accentuata in sud-vestul tarii precum si in zonele montane, unde innorarile vor mai accentuate si local averse insotite de fulgere si tunete. Innorari cu caracter local vor fi in celelalte regiuni dar sansele de ploaie mai mici. Vatul va avea ceva intensificarI in sudul tarii si la munte. Maine noapte insa ploile, mai ales averse, se extind in sudul tarii, vor fi chiar si cond de grindina izolat iar la munte, la peste 2.000 m altitudine, revin precipitatiile sub forma de lapovita  Valorile termice se vor situa în jurul medilor climatologice specifice perioadei, cu maxime cuprinse între 15 grade pe Litoral şi 22 de grade in nordul Crisanei si in Maramures.

BUCURESTI. A doua zi de Pasti vine si pentru bucuresteni cu temperaturi apropiate de cele normale, adica maxime de 19-20 grade, dar si cer temporar noros si vant mai alert.

MARTI 3 MAI. Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi îndeosebi în regiunile din jumătatea sudică a ţării vor fi averse şi descărcări electrice. Izolat cantităţile de apă vor depăşi 20-25 l/mp şi vor fi căderi de grindină. În zona montană înaltă, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi trecător, chiar ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu intensificări îndeosebi în sud-est şi pe crestele montane. Temperaturile maxime, în scădere în majoritatea zonelor, se vor încadra între 10 grade in estul Transilvaniei şi cel mult 20 de grade in Maramures.

BUCURESTI. Vremea va fi instabila si se va raci . Norii acopera cerul in cea mai mare parte a zilei si aduc averse insotite de fulgere, tunete si vant in rafale. Dupa-amiaza vine cu maxime doar in jur de 14 grade.

MIERCURI 4 MAI. Vremea se va menţine în general instabilă. Peste zi cerul va fi mai mult noros şi va ploua în jumătatea de sud a ţării şi pe arii mai restrânse în rest. Noaptea vor mai fi înnorări temporare în sud şi in est, unde mai ploua local,  in timp ce in celelalte regiuni iar cerul se va degaja treptat. Izolat în sud-estul teritoriului, cantităţile de apă vor fi mai însemnate. În zona montană înaltă, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri la munte, dar local şi temporar, cu precădere în cursul zilei şi în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 grade in zonele subcarpatice din sudul tarii si 21 de grade in Crisana si in Maramures.

BUCURESTI. Vremea va fi rece pentru aceastã perioadă. Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de cel mult 14-15 grade.

TENDINTA. Joi Vremea se va încălzi, iar valorile termice se vor apropia de normele climatologice specifice acestei perioade, vor fi cam intre 15 si 22 grade maximele, dar de vineri pana la sfarsitul saptamanii temperaturile revin la valori usor sub cele normale, mai ales in jumatatea de nord-vest. Si daca joi asteptam ploi, mai ales averse insotite de desc electrice, local in centru, in est si in sud, in zilele urmatoare ploile vor fi prezente temporar in majoritatea regiunilor.


loading...
Partenerii noștri