VREMEA REA face VICTIME. Un microbuz s-a răsturnat în Argeş, nouă persoane sunt rănite VIDEO

Nouă persoane sunt rănite după ce microbuzul cu care mergeau la serviciu s-a răsturnat într-un şanţ, în judeţul Argeş. Şi tot în Argeş, două TIR-uri s-au lovit violent, iar impactul a fost atât de puternic încât ambii şoferi au rămas încarceraţi. Un alt accident rutier s-a produs, marţi dimineaţa, pe şoseaua de centură a Capitalei.

02 dec. 2014, 06:41
VREMEA REA face VICTIME. Un microbuz s-a răsturnat în Argeş, nouă persoane sunt rănite VIDEO

Accident grav în această dimineaţă în Argeş. Un microbuz a sărit de pe un pod şi s-a prăbuşit într-un şanţ. Accidentul s-a produs marţi dimineaţă, între localitățile Cocu și Cotmeana. Şoferul şi opt pasageri au fost răniţi şi au ajuns la spital.
O tânără este în stare critică.  

Şoferul microbuzului nu a ţinut cont că şoseaua era acoperită de zăpadă şi a intrat cu viteză în curbă. A derapat, a sărit de pe un pod şi s-a oprit în şanţ. 

Răniţii au fost transportaţi la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Cel mai grav rănită a fost o tânără care a ajuns la spital în stare de semiinconştienţă, lovită la cap.

Un alt accident a avut loc în apropiere de Câmpulung Muscel. Un microbuz a derapat şi s-a ciocnit de un utilaj de deszăpezire. Din fericire nu au fost victime.

Tot marţi dimineaţă, pe şoseaua de centură a Capitalei, o mașină a derapat din cauza poleiului și a zăpezii de pe șosea și s-a răsturnat în apropierea localităţii Chiajna. Echipajele de pe ambulanță și ISU au intervenit la faţa locului.

ANM a emis o nouă avertizare de ninsori şi vânt, valabilă de la ora 14.00, 01 decembrie, până la ora 22.00, 02 decembrie. Şi în Capitală ninge de mai multe ore şi deja s-a depus zăpada. Directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu, a anunţat luni, în cadrul comandamentului de iarnă de la Guvern, că este posibil ca începând de marţi seara până miercuri să fie emise atenţionări pe perioade scurte pentru partea de sud-vest a ţării din cauza condiţiilor meteo.