Vreţi să nu vă mai despărţiţi niciodată de iubit? Nu vă sărutaţi pe trepte. Ce se întâmplă dacă vă sărutaţi pe lună nouă

Vreți să știți ce viitor va avea relația cu iubita (iubitul)? Țineți cont de anumite superstiții și cererea în căsătorie va bate la ușă.

16 sept. 2017, 10:31
Vreţi să nu vă mai despărţiţi niciodată de iubit? Nu vă sărutaţi pe trepte. Ce se întâmplă dacă vă sărutaţi pe lună nouă

Potrivit tradiției, dacă o fată este sărutată prima dată sub lumină de Lună Nouă, va avea mare noroc și va deveni în cel mai scurt timp mireasă, iar căsnicia va fi binecuvântată, scrie secretele.com.

 Citeşte şi Cele mai ciudate superstiţii la început de toamnă: Prinde frunze şi vei avea noroc

Tot căsătorie apropiată este și momentul în care o fată care se gândește la iubitul său, aude cântând un…cocoș. Tot tradiția românească spune că pentru a nu se dezamăgi unul pe celălalt, cei doi iubiți trebuie să se întâlnească în mijlocul unei păduri, însă nu unde există plopi.

Dacă dragostea v-a surâs și v-ați hotărât să vă logodiți, cereți-vă iubita de soție doar într-o zi de vineri și anunțați logodna doar sâmbăta.

Dar țineți cont de un lucru foarte important: logodiți fiind, nu vă faceți fotografii împreună pentru că vă veți despărți.

De asemenea, nu aduce noroc să vă întâlniți pe poduri, văi sau la încrucișări de drumuri sau să sărutați pe trepte, pentru că toată iubirea se va risipi.