Vulpița revine pe micile ecrane. După mai multe eșecuri în dragoste, Veronica a dat România pe Germania, iar acum se întoarce la Acces Direct

Veronica, cunoscută de publicul larg sub pseudonimul de Vulpița, pare să își anunțe intenția de a reveni pe micile ecrane, prin intermediul emisiunii care i-a adus faima, alături de Viorel Stegaru, fostul ei soț.

22 feb. 2024, 16:39
Vulpița revine pe micile ecrane. După mai multe eșecuri în dragoste, Veronica a dat România pe Germania, iar acum se întoarce la Acces Direct

Vulpița și-a luat fanii prin surpindere. Acest nou capitol din viața Veronicăi este marcat de apriția ei în compania unor figuri cunoscute din media, sugerând pregătiri pentru un nou proiect televizat.

Citește și: Vulpița a dat uitării România! De ce ar fi părăsit țara Veronica Stegaru

Veronica, alături de doi dintre reporterii de la Acces Direct, a împărtășit pe InstaStory imagini care indică pregătiri pentru suprinze destinate fanilor. Totul se întâmplă după o perioadă de absență din spațiul public, Vulpița alegând să se retragă din emisiunea care a consacrat-o. Cu toate astea, relația ei cu echipa Acces Direct a rămas una puternică.

Speculațiile despre revenirea ei pe micile ecrane sunt alimentate de legătura pe care a menținut-o cu echipa emisiunii, semn că intereseul pentru viața ei publică și personală rămâne viu. Postările recente sugerează că Veronica e gata să revină în forță în rolul care a făcut-o celebră, oferind publicului o nouă perspectivă asupra vieții sale, care a trecut prin multe schimbări.

Citește și: Vulpița suspină și varsă lacrimi amare! După ce Viorel Stegaru a părăsit-o la spital după naștere, și iubitul Cătălin a dispărut din peisaj. Cu ce femeie a înlocuit-o pe Veronica Stegaru

Viața Veronicăi nu a fost deloc una ușoară după participarea la Acces Direct. Ea și Viorel s-au despărțit la scurt timp după ce s-au retras din emisiune, deși Vulpița era însărcinată cu cel de-al treilea copil. Această perioadă a fost marcată de incertitudini și provocări, deoarecele Viorel nu voia inițial să-și recunoască copilul.

Ulterior, Veronica a încercat să-și refacă viața în brațele altui bărbat, dar, din păcate, lucrurile nu au decurs foarte bine. În cele din urmă, aceasta a decis să părăsească România pentru Germania, fără să dezvăluie motivele din spatele acestei decizii.