„Walker, poliţist texan”, serialul legendar în care a jucat Chuck Norris, revine după 20 de ani VIDEO

A rămas mai puțin de o săptămână până când televiziunea americană CW va lansa noul său serial „Walker”, un remake după aproape 20 de ani a seriei care l-a transformat pe Chuck Norris într-o legendă a culturii pop.

16 ian. 2021, 12:35
„Walker, poliţist texan”, serialul legendar în care a jucat Chuck Norris, revine după 20 de ani VIDEO

Walker, căci aşa se va numi noua producţie, nu va relua aventurile lui Chuck Norris, care nu este inclus în proiect, dar televiziunea producătoare nu face vreun secret din sursa inspirației în descrierea de pe site-ul său.

„WALKER, o reimaginare a seriei de lungă durată ‘Walker, Texas Ranger’, îl are în rolurile principale pe Jared Padalecki („Supernatural”) în rolul lui Cordell Walker, văduv cu propriul cod moral și tată a doi copii, care se întoarce la Austin după ce a fost sub acoperire timp de doi ani, doar pentru a descoperi că munci mai grele îl așteaptă acasă”, este descrierea serialului de pe Imdb.

Walker, poliţist texan se întoarce pe micile ecrane

După cum ne putem aștepta, entuziasmul e mare și serialul va fi prezentat și pe coperta viitorului număr al TV Guide Magazine care va fi publicat înainte de data oficială de lansare a primului episod Walker: 21 ianuarie, scrie Hotnews.

Deocamdată e neclar dacă vom putea vedea în România, pe canale oficiale, noile aventuri ale șerifului texan (pe site-ul CW TV apare un mesaj care spune „Due to licensing restrictions this content is only available in the U.S.”) ceea ce înseamnă că, cel puţin momentan, producţia va fi disponibilă doar pe teritoriul Statelor Unite.

Citeşte şi: Anca Serea povesteşte coşmarul prin care a trecut: „Am fost speriată, aproape că voiam să-mi scriu testamentul”