Weekend de coşmar. Peste 500 de oameni au fost răniţi de către pisicile de mare

Peste 500 de persoane au fost rănite în week-end, în sudul Californiei de către pisicile de mare. Aceste animale marine au pus monopol pe ţărmuri, venind cât mai aproape de ţărm şi atacând şi rănind persoanele care se scăldau în apă.

05 sept. 2019, 10:39
Weekend de coşmar. Peste 500 de oameni au fost răniţi de către pisicile de mare

Pisicile de mare se întâlnesc foarte des în apele plajelor dinspre Sud, cum este, de pildă, plaja Bolsa Chica State și Huntington State Beach, unde s-au înregistrat persoane care au fost atacate de aceste vietăţi în această perioadă în care se reproduc şi devin mai agresive.

Pisicile de mare se întâlnesc frecvent în apele mai puţin adânci ale plajelor din sud, cum sunt, de pildă, plajele din  Bolsa Chica şi Huntington State Beach. 

Pe aceste plaje s-au raportat incidente cu pisici de mare care au atacat oameni.

Cel mai bun mod de te feri de aceste vietăţi înşelătoare este să le faci să ştie că eşti acolo printr-o singură mişcare poreclită „şarpele înşelător”. „Vă scuturați picioarele când ieșiți din apă, iar dacă vă agitați, aceste animale se vor îndepărta de om.
 
Sâmbătă, pe plaja Bolsa Chica, 124 de persoane au fost au fost rănite de pisicile de mare, iar luni, 42 de persoane.
 
De asemenea, înţepăturile puilor de pisici de mare sunt foarte usturătoare, durerile usturătoare persistând  între 30 şi 60 de minute.

loading...