WEST HAM UNITED – ASTRA din play-off-ul Europa League va fi LIVE VIDEO la EUROSPORT 1

WEST HAM UNITED - ASTRA. Campioana României, Astra, joacă în direct pe Eurosport 1 pentru accederea în grupele Europa League. Echipa antrenată de Marius Șumudică întâlnește joi, 25 august, pe West Ham United, în meciul retur al play-off-ului Europa League, joi, de la ora 21:45.

24 aug. 2016, 13:29
WEST HAM UNITED – ASTRA din play-off-ul Europa League va fi LIVE VIDEO la EUROSPORT 1

WEST HAM UNITED – ASTRA. Pentru al doilea sezon consecutiv, Astra și West Ham United se întâlnesc în Europa League. Anul trecut, dubla manșă a avut loc în turul trei preliminar și mai departe s-a calificat formația din România cu scorul general de 4-3 (2-2 la Londra și 2-1 la Giurgiu). În acest sezon, miza este mult mai mare: un loc în grupele competiției europene.

WEST HAM UNITED – ASTRA. Pe 18 august 2016, Astra și West Ham au terminat la egalitate, 1-1, turul disputat pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu. Englezii au condus prin reușita lui Mark Nobe, din penalty (45′), iar giurgivenii au revenit pe tabelă în finalul partidei, prin atacantul Denis Alibec (83′). Returul de pe Stadionul Olimpic din Londra se anunță a fi unul extrem de disputat, elevii lui Marius Șumudică fiind obligați să marcheze pentru a avea șanse la calificare.

WEST HAM UNITED – ASTRA. Astra are toate motivele să spere într-un rezultat bun. West Ham United nu a avut un start reușit de sezon în Premier League și ocupă locul 10 după două meciuri disputate. „Ciocănarii” au pierdut în etapa inaugurală în fața lui Chelsea cu 1-2 și au învins în weekend pe Bournemouth cu 1-0. Slaven Bilic se confruntă însă cu serioase probleme de lot. Din cauza accidentărilor, la ora partidei cu Astra, de la West Ham vor lipsi cu siguranță vedetele Aaron Creswell, Manuel Lanzini, Andre Ayew și Andy Carroll.

WEST HAM UNITED – ASTRA. Dacă va trece de West Ham United, Astra ar putea întâlni în grupe formații puternice ale Europei, printre care amintim Schalke 05, Zenit St. Petersburg, Manchester United sau Intenazionale Milano. Coeficientul campioanei României o va plasa pe aceasta, în cazul calificării, în urna a patra valorică la tragerea la sorți a grupelor Europa League, care va fi transmisă în direct, vineri de la ora 14:00, pe Eurosport 1.

WEST HAM UNITED – ASTRA. Partida West Ham United – Astra poate fi urmărită LIVE VIDEO pe Eurosport 1, joi, 25 august, cu începere de la ora 21:45.