What’s Up, dezvăluiri din intimitate: „O să antifonez dormitorul!”

What's Up a dezvăluit recent că are planuri mari împreună cu iubita lui. Din spusele cântăreţului, acesta ar dori să cumpere un apartament în care să locuiască împreună cu părinţii lui, cu iubita şi cu părinţii acesteia. Cum toată familia este reunită la un loc, What's Up a început să se gândească la măsurile de precauţie, pentru a evita eventualele incoveniente ale unei asemenea decizii.

04 mart. 2015, 12:31
What’s Up, dezvăluiri din intimitate: „O să antifonez dormitorul!”

What’s Up a dezvăluit pentru o emisiune tabloid, planurile măreţe pe care doreşte să le ducă la bun sfârşit anul acesta. Mai exact, artistul vrea să se mute într-un apartament spaţios cu iubita sa, părinţii acesteia şi părinţii lui. De asemenea, What’s Up a mai declarat că deşi el şi iubita sa au nişte părinţi foarte discreţi s-a gândit să antifoneze dormitorul pentru ca aceştia să nu fie deranjaţi de zgomotele care se vor auzi din dormitor, atunci când se va iubi cu patos cu partenera lui, scriu cei de la SpyNews.

What’s Up este grav bolnav. Doar o operaţie dificilă îl mai poate ajuta

„Am vorbit cu părinţii şi cu socri mei să ne mutăm la un loc, unii lângă alţii, ca în momentul când vine copilul să ne ajute şi ei. Am mers undeva la Cernica şi ne-am luat unii lângă alţii, trei apartamente la parterul unui bloc, cu o curte comună. Eu mă bucur că o să fim un pic spionaţi pentru că mama e foarte tentă să fie totul aranjat. Şi acum are o cheie şi mai trece pe acasă, când noi suntem plecaţi, mai aranjează nişte lucruri. La fel şi soacră-mea.

Mi-a venit mie în cap să-mi antifonez şi dormitorul pentru ca nu cumva să deranjez pe cineva sau cineva să mă deranjeze în timp ce eu am momentele mele de tandreţe cu iubita mea. Nu ştiu dacă ţipăm, ne iubim cu patos ca să zic aşa”, a declarat What’s Up.

Citeşte şi  Ruby REVINE în muzică! „Nu pune la suflet”, videoclip XXX alături de What’s Up