What’s Up se pregăteşte să devină tată. „E aproape însărcinată. Lucrăm…”

În urmă cu doi, What’s Up lansa hitul „K la meteo”, o colaborare reuşită cu Andra. De atunci, What's Up este o prezenţă continuă în showbizz-ul românesc, un artist care nu-şi dezamăgeşte niciodată fanii şi îi surprinde cu piese care ocupă primele locuri în topurile muzicale.

23 iul. 2014, 10:37
What’s Up se pregăteşte să devină tată. „E aproape însărcinată. Lucrăm…”

Piesa cea nouă, „Miroase a vară”, este o continuare a piesei „Taxi”, care, la rândul ei, a fost o continuare a piesei „K la Meteo”, scrie atitudineaonline.ro.

Citeşte şi 8 semne că iubitul tău va fi un tată excepţional

Povestea este simplă: la „K la Meteo”, m-am certat cu nevastă-mea şi am scris piesa, la „Taxi”, am plâns după nevastă-mea, iar la „Miroase a vară” am realizat că vom rămâne împreună până la sfârşitul vieţii”, a explicat What’s Up.

Citeşte şi Mihai Trăistariu pe Facebook: „Azi am divorţat. Devenise o steoarfa”

Şi, pentru că totul se leagă de soţia sa, nu am putut să nu-l întrebăm când va deveni tată, mai ales că aceasta este una dintre cele mai mari dorinţe ale artistului. „Încă nu e însărcinată, dar în următoarele 5 luni preconizez că va fi. E aproape însărcinată. Lucrăm. Ce o vrea bunul Dumnezeu, nu depinde de mine”, a încheiat cântăreţul.