WhatsApp introduce o nouă funcţie. Surpriză mare pentru utilizatori

WhatsApp introduce o nouă funcţie. Una dintre cele mai cunoscute şi utilizate aplicații care oferă servicii de mesagerie și apeluri gratuite, pregătește o funcție nouă, care îți va permite să stai conectat incognito.

05 iul. 2022, 15:24
WhatsApp introduce o nouă funcţie. Surpriză mare pentru utilizatori
WhatsApp introduce o nouă funcţie

WhatsApp introduce o nouă funcţie. Aceasta ne va permite să nu fim vizibil chiar și în timp ce scriem un mesaj, trimitem o fotografie, înregistrăm o un mesaj vocal. Dezvoltatorii WhatsApp lucrează la un fel de mod Incognito, similar celui care îți permite să utilizați browsere pentru a naviga online fără a lăsa urme: din câte înțelegem, nu vom putea doar să ascundem data și ora ultimei noastre accesări (care se poate face deja), dar și să nu ne arate exact în momentul în care suntem online și îi scriem cuiva, potrivit informațiilor publicate de Wabetainfo.

WhatsApp introduce o nouă funcţie

Secțiunea „Cine poate vedea informațiile mele personale” (Ecranul de confidențialitate din Setări), pe lângă faptul că include elementul curent „Ultima accesare”, va avea și unul „Cine poate vedea când sunt online”: putem selecta dacă această informație va fi vizibilă pentru toate contactele sau dacă le permitem să vadă doar ultima accesare.

Citeşte şi: Noi schimbări la WhatsApp! Ce se întâmplă de acum încolo cu mesajele trimise greșit

Alegerea celei mai restrictive setări (Niciuna) înseamnă că și atunci când suntem conectați la WhatsApp pentru a scrie un mesaj, a trimite o fotografie sau a înregistra un mesaj vocal, nimeni nu va putea vedea că suntem online.

Deocamdată nu se știe clar când devine funcțional WhatsApp incognito, însă cei de la Wabetainfo au explicat că funcția ar urma să fie disponibilă cât de curând.