WhatsApp oferă utilizatorilor opţiunea să şteargă pozele şi clipurile din telefonul altcuiva după ce destinatarul le-a văzut o dată

WhatsApp lucrează la o nouă funcție care va oferi utilizatorilor opțiunea de a șterge automat o imagine, un videoclip sau un GIF după ce contactele lor au văzut-o.

29 sept. 2020, 17:41
WhatsApp oferă utilizatorilor opţiunea să şteargă pozele şi clipurile din telefonul altcuiva după ce destinatarul le-a văzut o dată

Funcția Expiring Media este dezvoltată de WABetaInfo, experți independenți ai WhatsApp, şi adaugă posibilitatea de a șterge suporturile media după ce destinatarul le-a văzut o dată și a ieșit din chat. Expiring Media ar trebui să sosească pe WhatsApp beta pentru versiunea Android 2.20.2011, care este în prezent „în curs de dezvoltare”, însă nu are încă programată o dată de lansare.

Citeşte şi Noua funcţie WhatsApp! Serviciul va funcţiona şi pe alte platforme fără a mai depinde de telefon

WhatsApp tocmai a prezentat o nouă actualizare prin intermediul programului beta Google Play, aducând versiunea la 2.20.201.1„, a transmis WABetaInfo. „Când utilizatorul decide să trimită un suport media care expiră – imagini, videoclipuri și GIF-uri, acesta va dispărea în telefonul destinatarului, după ce va părăsi chatul„, scrie Daily Mail.

Odată activat, utilizatorilor WhatsApp li se va oferi opțiunea de a trimite conținut media care expiră atingând un nou buton Expirare care ar urma să se afle lângă caseta de mesaj. „După ce atingeți butonul, funcția va fi activată pentru media selectată„, spune WABetaInfo.