WhatsApp, schimbare majoră. Noua versiune, disponibilă pe Android, iOS şi chiar Windows Phone

Publicat: Marţi, 15 Noiembrie 2016 11:40 // Actualizat: Marţi, 15 Noiembrie 2016 12:07 // Sursa: romaniatv.net

Începând de marţi, utilizatorii de WhatsApp pot comunica folosind funcția de apelare video.

Aflată în teste pe parcursul ultimelor luni, funcția de apelare video din WhatsApp devine, de astăzi, disponibilă tuturor utilizatorilor. Ușor de folosit și funcțională inclusiv pe conexiunile mai slabe, noua facilitate transformă WhatsApp, cu cei peste un miliard de utilizatori ai săi, într-unul din principalele servicii de apelare video, scrie news.ro

Utilizarea funcției de apelare video este foarte simplă. Apăsând butonul din colțul dreapta sus al ecranului, utilizatorul are de ales între apelarea audio și cea video. O simplă apăsare a butonului "video call" va duce la inițierea apelului.

Interfața grafică este și ea cât se poate de simplă și similară unor servicii precum Skype sau Google Duo. Alături de imaginea interlocutorului, există trei butoane pentru schimbarea camerei, dezactivarea microfonului și încheierea apelului.

Lansarea opțiunii de apelare video poate fi considerată târzie pentru o aplicație care va împlini 7 ani în ianuarie 2017. Pe de altă parte, 2016 a fost un an foarte productiv pentru inginerii care se ocupă de WhatsApp. Versiunea pentru desktop, criptarea automată a convorbirilor, transferul de date către Facebook plus alte multe facilități mai puțin importante au fost lansate, toate, anul acesta.

Apelarea video face parte din cea mai nouă versiune de WhatsApp, disponibilă acum pentru Android, iOS și chiar Windows Phone.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
android Facebook iOs Skype WhatsApp
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
HUFF.RO
Vestea cea mare în familia Măruță. Ce spune Andra despre sarcina ei ❤️
Vestea cea mare în familia Măruță. Ce spune Andra despre...
1
EUR
4.8426
RON
29 May
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H