William şi Kate, faţă în faţă cu Beyonce şi Jay-Z pe terenul de baschet FOTO

William şi Kate s-au aflat faţă în faţă cu Beyonce şi Jay-Z pe terenul de baschet. Cuplul regal britanic, aflat în vizită în Statele Unite, a urmărit un meci de baschet din NBA. În public s-au aflat şi cele două staruri ale muzicii pop.

09 dec. 2014, 08:05

O întâlnire „istorică” a avut loc între cuplul regal britanic şi cuplul regal al muzicii pop. Întâlnirea dintre ducele şi ducesa de Cambridge şi Jay-z şi Beyonce a fost intens comentată de presa britanică. Cei patru au asistat la un meci al echipei de baschet Nets, la New York. La sosirea pe stadion, cuplul regal a fost întâmpinat de sute de oameni care manifestau faţă de violenţa poliţiei.

Înainte, prinţul William s-a întâlnit cu preşedintele american Barack Obama, la Casa Albă.

Tot la Washington, ducele de Cambridge a susţinut un discurs la Banca Mondială despre traficul de animale sălbatice.

„În opinia mea, una dintre formele cele mai viclene de corupţie şi criminalitate în lumea de astăzi este comerţul ilegal cu specii de animale sălbatice”, a declarat William.

Între timp, ducesa de Cambridge a vizitat un centru pentru copii cu probleme din New York, împreună cu soţia primarului metropolei. Kate a fost întâmpinată cu aplauze.

Îmbracată într-un pardesiu larg, ducesa a încercat să-şi mascheze burtica de viitoare mămică. Ea este însărcinată în cinci luni, cu al doilea copil.

CITEŞTE ŞI: Kate Middleton, prima apariţie publică după anunţul celei de-a două sarcini VIDEO