WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP are un avantaj nesperat în meciul cu SABINE LISICKI. Nemţoaica suferă

WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP o întâlneşte astăzi, de la ora 14.00 pe Sabine Lisicki, finalista de anul trecut a turneului. Meciul se va juca de la ora 14.00 şi va fi LIVE TEXT pe RomaniaTV.net, dar nemţoaica se confruntă cu mari probleme de sănătate.

02 iul. 2014, 06:49

WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP şi-a depăşit cea mai bună performanţă a sa la Wimbledon, dar ţine să-şi onoreze statutul de favorită printr-un parcurs cât mai lung în turneu.

Adversara SIMONEI HALEP în sferturile WIMBLEDON 2014 este nemţoaica Sabine Lisicki, finalista de anul trecut, care acum a eliminat-o în optimi, cu 6-3, 3-6, 6-4, pe jucătoarea kazahă Iaroslava Şvedova. SABINE LISICKI a avut mari dificultăţi în a continua partida, ea comiţând nu mai puţin de 20 de duble greşeli, ca urmare a unei accidentări la umăr, din cauza căreia a cerut chiar ajutorul medicului pe parcursul întâlnirii.

Am încercat să continui, am jucat câteva mingi, dar nu eram în stare să ridic mâna. Mă duc să mă vadă medicul și fizioterapeutul și sper să fie în stare să facă minuni!„, a declarat Sabine Lisicki la finalul meciului din optimi.

Un alt avantaj pentru SIMONA HALEP este şi faptul că ea este antrenată de belgianul Wim Fissette, acelaşi care a pregătit-o anul trecut pe Sabine Lisicki.

SIMONA HALEP vs. SABINE LISICKI se joacă de la ora 14.00 şi va fi LIVE TEXT pe RomaniaTV.net.