WIMBLEDON 2015. Programul de luni al românilor, la Wimbledon. Alexandra Dulgheru, prima în concurs

WIMBLEDON 2015. Ediţia cu numărul 129 a turneului de la Wimbledon începe luni pe terenurile de la All England Club. Pe tablourile principale de simplu România are cinci reprezentanţi, toţi în competiţia feminină.

29 iun. 2015, 05:40
WIMBLEDON 2015. Programul de luni al românilor, la Wimbledon. Alexandra Dulgheru, prima în concurs

WIMBLEDON 2015. Simona Halep, Irina Camelia Begu, Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru şi Andreea Mitu sunt reprezentantele României în turneul de la Wimbledon, competiţie care îşi deschide luni porţile la All England & Cricket Club.

Click aici pentru a vedea meciul Alexandra Dulgheru – Kristina Mladenovic, de la ora 15.30

WIMBLEDON 2015. Prima va intra în concurs Alexandra Dulgheru, a cărei partidă va începe în jurul orei 15.30. Adversara Alexandrei va fi jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, care în urmă cu mai puţin de două săptămâni a eliminat-o pe Simona Halep din turneul de la Birmingham. Tot luni va juca şi Irina Camelia Begu, a cărei partidă cu Daria Gavrilova este aşteptată să înceapă în jurul orei 19.30.

În competiţia de dublu masculin, Florj Mergea şi Rohan Bopanna vor juca în primul tur, luni, de la 15.30, împotriva perechii cehe Smyczek/Vesely.

WIMBLEDON 2015. Celelalte trei reprezenante ale României la simplu, Simona Halep, Monica Niculescu şi Andreea Mitu, vor juca marţi meciurile din primul tur.