WIMBLEDON 2017. Johanna Konta n-a trecut peste şocul de la Bucureşti: Halep n-are cum să ştie cum m-am simţit eu

WIMBLEDON 2017. Simona Halep şi Johanna Konta vor fi adversare astăzi, de la ora 17.00, în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon.

11 iul. 2017, 05:46
WIMBLEDON 2017. Johanna Konta n-a trecut peste şocul de la Bucureşti: Halep n-are cum să ştie cum m-am simţit eu

WIMBLEDON 2017. Johanna Konta este prima sportivă din Marea Britanie care ajunge în sferturi la Wimbledon, după 33 de ani. Simona Halep și Johanna Konta s-au mai confruntat de două ori în acest an, împărțindu-şi victoriile. Halep a câştigat la Fed Cup, scor 6-1, 6-3, iar Konta a câștigat în sferturile de finală de la Miami, cu 3-6, 7-6, 6-2.

E foarte entuziasmant să joc în sferturi la Wimbledon, au trecut mulți ani de la performanțele lui Jo Durie. Sunt foarte fericită că am atins acest record, nu am cuvinte. Sunt fericită să fiu un exemplu și o inspirație pentru tinerele tenismene din Marea Britanie. A fost o plăcere să fac parte din această zi importantă de tenis la Wimbledon și să mă calific mai departe„, a spus Konta după victoria de luni, contra Carolinei Garcia.

Am mai jucat de două ori anul acesta cu Simona Halep. Știu că va fi un duel dur, dar pot spune că ne cunoaștem bine, știm la ce să ne așteptăm una de la alta. Ce s-a petrecut la FED Cup a trecut, dar Halep nu are cum să știe cum m-am simțit eu„, a mai spus Johanna Konta, prefaţând meciul de astăzi. În luna februarie, la Fed Cup, Konta şi celelalte componente ale echipei Marii Britanii au fost insultate de Ilie Năstase, ea părăsind terenul plângând în timpul meciului cu Sorana Cîrstea.