WIMBLEDON 2017. Simona Halep, prima reacţie după calificarea în turul trei de la Wimbledon

WIMBLEDON 2017. Simona Halep, 2 WTA, s-a calificat, miercuri, în turul trei la Wimbledon după ce a trecut de brazilianca Beatriz Haddad Maia, 97 WTA, scor 7-5, 6-3. In turul trei, Simona Halep o va întâlni, vineri, pe chinezoaica Shuai Peng, 37 WTA.

06 iul. 2017, 05:35
WIMBLEDON 2017. Simona Halep, prima reacţie după calificarea în turul trei de la Wimbledon

WIMBLEDON 2017. Simona Halep a ajuns in 2016 pana in sferturile de finala de la Wimbledon, fiind eliminata de Angelique Kerber.

WIMBLEDON 2017. „A fost foarte greu. A lovit foarte puternic, lovitura de stanga nu-i usoara sa returnezi, iar pe iarba e mult mai dificil. Dar am reusit sa stau foarte jos pe picioare, sa o imping foarte in spate, sa-i iau din timp si sa domin meciul cat de mult pot”, spus Simona Halep.

WIMBLEDON 2017. „Are un joc puternic, loveste puternic pe ambele parti, la fel si serviciul. A mai venit si la fileu. Cred ca a fost un nivel bun de tenis. Am vazut ca uneori a incercat sa loveasca mai incet, a vrut sa obtina unghiuri, dar pe iarba nu e usor, iar cand am impins-o in spate nu i-a fost usor. Imi place ca gandeste jocul, nu-i doar putere; e tanara, cred ca are un viitor bun”, a mai spus Simona Halep.