WIMBLEDON 2018. Continuă masacrarea capilor de serie. Karolina Pliskova a fost şi ea eliminată

WIMBLEDON 2018. Lista capilor de serie de pe tabloul feminin de la Wimbledon se subţiază în mod semnificativ cu fiecare zi ajungându-se ca luni, o dată cu startul optimilor, să nu mai fie în concurs niciuna dintre primele zece favorite.

09 iul. 2018, 12:20
WIMBLEDON 2018. Continuă masacrarea capilor de serie. Karolina Pliskova a fost şi ea eliminată

WIMBLEDON 2018. A doua săptămână de la Wimbledon a continuat în nota rezultatelor oarecum nefireşti, cea mai mare surpriză fiind eliminarea favoritei nr. 7, jucătoarea cehă Karolina Pliskova, de către olandeza Kiki Bertens, scor 3-6, 6-7 (1/7). În aceste condiţii, cea mai bine clasată jucătoare rămasă în concurs de nemţoaica Angelique Kerber, cap de serie numărul 11.

În alte meciuri, taiwaneza Su-Wei Shieh, jucătoarea care a eliminat-o pe Simona Halep, a fost eliminată la rândul ei în optimi de către slovaca Dominika Cibulkova, scor 4-6, 1-6. Jucătoarea italiană Camila Giorgi a scos-o din cursă pe rusoaica Ekaterina Makarova (6-3, 6-4), iar letona Jelena Ostapenko a învins-o cu 7-6, 6-0 pe Aliaksandra Sasnovic, din Belarus. În sferturile de finală, Ostapenko o va întâlni pe Cibulkova.