WIMBLEDON 2018. Moment incredibil pentru Eugenie Bouchard. „Era deschis la pantaloni, numai la asta m-am uitat!”

Eugenie Bouchard, locul 188 WTA, a declarat ca a fost incantata sa fie din nou prezenta la Wimbledon, unde a avut parte si de un moment ciudat.

04 iul. 2018, 09:40
WIMBLEDON 2018. Moment incredibil pentru Eugenie Bouchard. „Era deschis la pantaloni, numai la asta m-am uitat!”

Eugenie Bouchard le-a povestit urmaritorilor ei de pe twitter ca a fost distrasa pe teren in primul sau meci la Wimbledon 2018 din cauza unui copil de mingi.

„Unul dintre copiii de mingi de pe terenul meu a avut slitul desfacut. De fiecare data cand imi dadea mingi sa servesc, nu ma puteam abtine sa nu privesc. Ma tot intreb daca ar fi trebuit sa-I spun. Voi ce spuneti?”, a scris Eugenie Bouchard.

Eugenie Bouchard a pozat goală într-o revistă. Ce SMS a primit de la tatăl ei FOTO

Canadianca, fosta numar 5 WTA si finalista la Wimbledon in 2014, a invins-o in turul inaugural pe Gabriella Taylor, locul 180 WTA, scor 6-0, 4-6, 6-3, si s-a calificat in runda a doua, acolo unde o va intalni pe favorita 17 a competitiei, Ashleigh Barty.

„Am avut mult sprijin. Am vazut in tribune multe steaguri canadiene. M-am simtit foarte bine. Mi-am imbunatatit jocul in ultimele doua luni. Nu am putut juca asa cum imi doream pentru mult timp, iar asta era frustrant, insa m-a motivat sa ma intorc mai puternica”, a spus Eugenie Bouchard.