WIMBLEDON 2018, surprize uriaşe. Simona Halep şi Karolina Pliskova, singurele favorite din Top 10 rămase în concurs

WIMBLEDON 2018. Americanca Madison Keys, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 7-5, 5-7, 6-4, de rusoaica Evghenia Rodina, locul 120 WTA, venită din calificări, în turul al treilea al turneului de la Wimbledon.

06 iul. 2018, 13:22
WIMBLEDON 2018, surprize uriaşe. Simona Halep şi Karolina Pliskova, singurele favorite din Top 10 rămase în concurs

UPDATE. Venus Williams, cap de serie numărul 9 a fost şi ea eliminată în turul trei, de către olandeza Kiki Bertens.

WIMBLEDON 2018. Madison Keys, finalistă anul trecut la US Open şi semifinalistă anul acesta la Roland Garros, se alătură şi ea numeroaselor favorite care au părăsit competiţia în fazele inferioare ale turneului, după ce a cedat într-un meci care a durat două ore şi zece minute.

În vârstă de 29 de ani, Rodina, care a trecut şi de Sorana Cîrstea, în manşa a doua, va evolua pentru prima dată în optimi pe iarba londoneză, cu americanca Serena Williams, locul 181 WTA şi cap de serie numărul 25, sau cu jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, locul 62 WTA.

Madion Keys era pe partea inferioară a tabloului şi ar fi putut evolua cu Simona Halep, locul I WTA, doar în finală.

Astfel, după cinci zile de întreceri la Wimbledon 2018 dintre jucătoarele din Top 10 WTA au fost învinse Caroline Wozniacki, Garbine Muguruza, Sloane Stephens, Elina Svitolina, Caroline Garcia, Petra Kvitova şi Madison Keys, astfel că au mai rămas în concurs doar Simona Halep (1), Karolina Pliskova (7) şi Venus Williams (9).