winmasters.ro: Cupa Mondială abia acum începe!

winmasters.ro va găzdui live ultimele meciuri ale Grupelor E, F și G, care vor definitiva lista celor 16 echipe ce vor merge mai departe în competiție.

27 iun. 2018, 07:52
winmasters.ro: Cupa Mondială abia acum începe!
  • winmasters oferă peste 750 de tipuri de pariu, exclusiv pentru meciurile Coreea de Sud-Germania, Serbia-Brazilia și Anglia-Belgia
  • Pariuri speciale la cote extraordinare. Profitați acum de ele!
  • Va fi desemnat Neymar “omul meciului” împotriva Serbiei?
  • Pariul “Egal la pauză/Germania să câștige, sub 2.5 goluri marcate” vă poate multiplica miza de peste 8 ori!
  • Pariul “Romelu Lukaku să marcheze 3 sau mai multe goluri” împotriva Angliei vă poate multiplica miza de peste 32 ori!
  •  

    winmasters.ro va găzdui live ultimele meciuri ale Grupelor E, F și G, care vor definitiva lista celor 16 echipe ce vor merge mai departe în competiție. Miercuri la ora 17:00, în Kazan, după victoria dramatică împotriva Suediei, reportată în ultimul moment, Germania va încerca să își protejeze palmaresul și să depășească obstacolul reprezentat de echipa Coreei de Sud. Patru ore mai târziu, la Moscova, Brazilia se va lupta pentru primul loc în Grupa E, jucătorii „selesao” așteptând să își ia revanșa în fața Germaniei în optimi! Joi este momentul pentru un derby european de top. Anglia va întâlni Belgia, Harry Kane și Romelu Lukaku disputând în teren supremația naționalelor pe care le reprezintă. Este la latitudinea dumneavoastră pe cine veți miza și rămâneți pe recepție pentru opțiuni extraordinare de pariere!

    Încă o dată, utilizatorii winmasters vor avea șansa de a miza pe aceste meciuri de top, cu peste 750 tipuri de pariu precum: rezultat la pauză, goluri, intervalul primului gol, cornere sau cartonașe! În plus, winmastersoferă o gamă variată de pariuri speciale, la cote fără egal, cu potențialul de a aduce câștiguri impresionante! Toți utilizatorii beneficiază de opțiuni inteligente, precum Pauză/ Final și sub/peste 2,5, câștigător meci și goluri peste 3,5, marcare sau ratare penalti, câștigă echipa condusă, câștigarea cel puțin a unei reprize, ambele echipe să marcheze și rezultatul să nu fie egal, autogol sau pariuri combinate cu scor exact! Pariază acum! Pariurile pe jucători sunt acum mai atractive ca niciodată, fiind disponibile opțiuni inteligente din liste complete de jucători, precum Omul Meciului și primul marcator!

    Pentru a face lucrurile mai interesante, dacă Neymar devine “Omul Meciului” împotriva Serbiei, miza dumneavoastră se poate multiplica de peste 3 ori! În plus, pariul “Egalitate la pauză/ Germania să câștige și sub 2,5 goluri marcate” vă poate multiplica miza de 8,25 ori! Pe de cealaltă parte, dacă Romelu Lukaku marchează 3 sau mai multe goluri împotriva Angliei, miza dumneavoastră se poate multiplica de 32,75 ori!

    Succes și distracție plăcută în continuare la Cupa Mondială alături de winmasters!