Mașini de lux, second-hand, scoase la vânzare de Banca Transilvania. Cum pot fi achiziționate

Românii care nu mai sunt dispuși să plătească pentru mașini noi în vremuri de criză pot achiziționa automobile second-hand de la Banca Transilvania. 

20 sept. 2022, 15:08
Mașini de lux, second-hand, scoase la vânzare de Banca Transilvania. Cum pot fi achiziționate

Banca Transilvania promite mașini de un raport calitate-preț accesibil pentru români. Prețurile autoturismelor diferă în funcție de marcă, rulaj, dotări, anul de fabricație.

În portofoliul Băncii Transilvania se numără: Ford Kuga, Audi Q2, Seat Ateca și Skoda Karoq.

 

Ce mașini second-hand vinde Banca Transilvania

 

Un Ford Kuga fabricat în 2018, cu un motor de 2,0 litri, cu 180 de cai putere, pe motorină, cutie automată PowerShift, tracțiune integrală, cu un kilometraj de 77.370 de kilometri parcurși, se vinde pentru 23.205 euro cu TVA.

Un Audi Q2, tot din 2018, cu motor de 1,6 litri, pe diesel și 116 cai putere, cutie automată, cu tracțiune integrală Qauttro și un rulaj de 90.408 kilometri, este scoasă la vânzare pentru 23.681 de euro, cu TVA.

Seat Ateca, un SUV de clasă medie, din 2017, cu motor de 2,0 litri, pe motorină, 190 de cai putere și 135.000 de kilometri la bord, se vinde pentru 25.647 de euro.

Un Skoda Karoq, din 2018, SUV de clasă medie, cu motor de 2,0 litri, pe motorină, cu 150 de cai putere, cu 156.894 de kilometri la bord, tracțiune integrală, este disponibilă prin intermediul site-ului Băncii Transilvania cu 26.410 euro, cu TVA.

Un super-bolid, Mercedes Benz Cla 220 AMG Line, din 2019, pe benzină, cu 190 de cai putere, se vinde pentru 37.961 de euro, cu TVA.

Toate autoturismele se vând pe site-ul BTleasing.ro.

 

Mașinile pe benzină, refugiul românilor

 

În timp ce facturile la energie au crescut puternic, din ce în ce mai mulți români preferă mașinile „tradiționale”, cu carburanți, în special pe cele pe benzină.

Mașinile electrice nu mai par să fie la fel de rentabile, ba din contră, chiar fac ravagii în buzunarele românilor. Tot mai mulți se plâng de cheltuielile pe care trebuie să le facă pentru a avea o mașină electrică și chiar se gândesc serios să revină la motoarele pe benzină și motorină.

Prețurile la energie au crescut considerabil și tocmai de aceea proprietarii de mașini electrice nu își mai permit să le încarce acasă. Au început să fie cozi uriașe la stațiile de încărcare pentru vehiculele electrice în Bucuresti.

Deși au dat zeci sau chiar sute de mii de euro pe o mașină electrică de la Tesla și până nu demult și-o încărcau acasă, acum proprietarii sunt depășiți de costuri – VEZI AICI FOTO.