Wow cum arată fratele lui Radu Vâlcan! Cumnatul Adelei Popescu e mare bombardier si se pozează topless la greu la sală

Puțini știu că Radu Vâlcan are un frate și asta pentru că soțul Adelei Popescu este destul de rezervat când vine vorba despre viața privată. Cristian Vâlcan, fratele lui Radu Vâlcan, își etalează corpul bine lucrat la sală, lucru care nu trece neobservat de urmăritoarele lui ,de pe paginile de socializare.

18 oct. 2022, 11:23

Radu Vâlcan este destul de rezervat atunci când vine vorba despre familia lui. Nu mulți sunt cei care știu că acesta are un frate. Cum așchia nu sare niciodată departe de trunchi, se pare că fratele acestuia, Cristian, îi calcă pe urme în ceea ce privește aspectul fizic. Cristian Vâlcan are un aspect fizic de invidat, însă acest lucru cu greu se menține. Dovadă clară stau pozele pe care acesta le postează frecvent din sala de sport, acolo unde petrece multe ore că doar un corp perfect nu îl poți avea în câteva ore. Bineînțeles că urăritoarele acestuia după conturile de socializare apasă imediat butonul de like, mai ales că fratele lui Radu Vâlcan postează foarte des poze în care apare cu tatuajele la vedere.

Cu ce se ocupă  Cristian Vâlcan. Nu are nicio legătură cu profesia fratelui său

Pe Radu Vâlcan îl știe toată lumea și asta pentru că profesia lui este de prezentator tv. Deși ar fi avut de la cine învăța meserie, Cristian Vâlcan  a ales cu totul și cu totul altă meserie preferând să stea în spatele  camerelor de luat vederi. Mai exact, acesta este editor de imagine la o casă de producție.

În timpul liber acesta se delectează la sală unde se antrenează din greu pentru a avea un corp bine lucrat și tonifiat. Pe lângă pozele de la sală pe care le expune spre deliciul admiratoarelor, Cristian Vâlcan postează și fotografii alături de fraele lui.

Adela Popescu se înțelege foarte bine cu Cristian. Nu de puține ori a delclarat că fratele lui Radu Vâlcan își iubește foarte mult nepoții. Deși cu siguranță fetele roiesc în jurul lui, datorită aspectului fizic pe care îl are, Cristian Vâlcan pare că încă nu și-a găsit jumătatea sau poate că există cineva în inima lui, însă preferă să fie discret așa cum a  fost și până acum, nedorind să fie persoană publică.