Wu Xing deschide un nou restaurant în Bucureşti

Primul restaurant chinezesc cu livrare la domiciliu din Bucureşti, Wu Xing, va deschide în luna martie al treilea restaurant, în centrul capitalei.

08 feb. 2012, 09:34
Wu Xing deschide un nou restaurant în Bucureşti

Wu Xing, lanţul de restaurante cu mâncare chinezească, va investi aproximativ 200.000 de euro într-o nouă unitate, ce se va deschide în luna martie, în Centrul Vechi al Capitalei, informează compania. Noul restaurant, al treilea din reţea, va deservi zona centrală a oraşului cu comenzi la domiciliu, dar se va putea comanda şi a la carte. „Anul 2012 este un an al continuităţii proiectelor deja demarate şi a planurilor de dezvoltare. Planurile de dezvoltare a reţelei de restaurante vor continua să fie principala direcţie de acţiune pentru echipa Wu Xing.”, a declarat Remus Tiucă, directorul companiei. În urma acestei investiţii, Tiucă mizează pe o creştere a profitului cu 10%, în 2012 compatrativ cu anul anterior.

Anul trecut compania a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri cu 7% faţă de 2010, până la peste 4,5 milioane de lei, ca urmare a extinderii reţelei de restaurante cu o unitate în zona Pipera. Valoarea medie a comenzii a scăzut însă cu 10%. „În anul 2011, comanda medie deşi în scădere cu 10% faţă de anul precedent a fost compensată parţial de creşterea numărului de comenzi la domiciliu. Între 300 şi 500 de bucureşteni au comandat zilnic mâncare chinezească”, se arată în comunicat.