ATENTAT mafiot la casa unui senator. Interlopii au spart ţevile de gaz VIDEO

Poliţiştii ieşeni au intervenit, în noaptea de vineri, spre sâmbătă la vila în care locuieşte senatorul Ionel Agrigoroaei după ce romii cu care acesta împarte vila i-au distrus, cu un cleşte şi un ciocan, branşamentul la gaze naturale.
Ionela Marcu
10 ian. 2015, 11:44
ATENTAT mafiot la casa unui senator. Interlopii au spart ţevile de gaz VIDEO

Intervenţia neautorizată a romilor la branşamentul de gaz a fost efectuată joi seară, potrivit senatorului Ionel Agrigoroaei, scrie zdi.ro.

Acesta a sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. Poliţiştii ieşeni au deschis în acest caz un dosar penal pentru distrugere urmând a efectua investigaţii.

Distrugerea ţevii de gaz de la casa în care locuieşte senatorul Ionel Agrigoroaei îi este atribuită interlopului ieşean Vandam Constantin, de 20 de ani, cel care în urmă cu jumătate de an s-a mutat într-o parte a vilei parlamentarului, urmare a executării silite a acestuia de către o bancă.

Citeşte şi Senatorul ameninţat de romi nu are linişte nici de Crăciun: i-au smuls camerele de luat vederi VIDEO

Vandam Constantin nu se află la prima acţiune de acest gen. În perioada Sărbătorilor de iarnă, ieşeanul a sistat şi furnizarea cu apă a imobilului pe care îl împarte cu Agrigoroaei, după ce în prealabil oprise şi furnizarea de current electric.

Senatorul Ionel Agrigoroaei consideră că toate aceste acţiuni au ca scop evacuarea sa din vilă, pentru ca romul să intre în posesia întregului imobil. Vila pe care cele două părţi o impart este situată în cartierul Copou, în apropierea Bojdeucii lui Ion Creangă. Imobilul are o suprafaţă de peste 300 de metri pătraţi, partea câştigată la licitaţie de Vandam Constantin, contra sumei de 37.000 de euro, fiind de sub 100 de metri pătraţi.

Citeşte şi Senator din Iaşi lăsat fără curent şi apă de Sărbători, de vecinul interlop Vandam

Vandam Constantin face parte din clanul interlop Tănase, de la Iaşi, al cărui lider, Cosmos, se află în puşcărie după ce a fost condamnat pentru trafic de cocaină, Vandam a mai fost cercetat pentru distrugere şi ameninţare după ce a sărit cu toporul la angajaţii unui service auto şi a ameninţat un frizer, însă a scăpat de acuzaţiile penale după ce ambele părţi şi-au retras plângerile.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Ce trebuie să faci dacă vrei să-ți crească roșiile mari și gustoase. Acesta e metoda corectă de îngrijire, recomandată de grădinarii cu experiență
Capital.ro
Legea pe care o așteaptă TOATĂ ROMÂNIA. E la un pas de marele vot din Parlament
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Anunțul momentul pentru badantele care au lucrat în Italia! Cum pot ieși mai repede la pensie
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
La acești nativi vor trage banii în perioada următoare. Se anunță mari câștiguri
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Nu e o glumă! Stațiunea din România unde o noapte de cazare costă doar 35 de lei
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
O NOUĂ REGULĂ a fost decisă în România. Intră în vigoare de la 1 IULIE
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'