BRAVO AI STIL. O concurentă a venit fără chiloţi pe ea. I s-a rupt şi rochia în direct FOTO

BRAVO AI STIL. Otilia, o concurentă de la BRAVO AI STIL a venit fără chiloți pe ea. Blonda a avut cea mai incendiară apariție de la emisiunea BRAVO AI STIL.

26 iun. 2017, 15:09

BRAVO AI STIL. Otilia este o blondă subțirică, participantă la emisiunea BRAVO AI STIL. Sâmbătă, 24 iunie, tânăra a uimit pe toată lumea cu apariția ei. A purtat o rochie curtă, de culoare argintie, foarte crăpată pe părți și foarte decoltată. Pe sub ținuta respectivă, Otilia nu a purtat lenjerie intimă. Nici sutien, nici chiloți.

BRAVO AI STIL. Otilia a mai avut parte și de o pățanie. Nici bine nu a pășit în platoul emisiunii că una dintre bretelele rochiei i s-a rupt, fiind la un pas să rămână în sânii goi la TV. Pentru a se convinge că nu poartă chiloți, Raluca Bădulescu, care este jurat la emisiunea respectivă, a mers la Otilia să verifice.

BRAVO AI STIL. „Confirm, nu are nimic pe dedesubt. Eu am văzut. Eu am văzut pe sub rochie, pentru că eu chiar m-am uitat. Am vrut să fiu sigură că nu are nimic pe sub rochia aia”, a spus Raluca Bădulescu.

BRAVO AI STIL. La finalul galei de sâmbătă, Otilia a fost eliminată din concurs, obținând cel mai mic număr de voturi atât din partea juraților, cât și a telespectatorilor.