VOCEA ROMÂNIEI FINALA. Tiberiu Albu este CASTIGATORUL Vocea Romaniei SEZONUL 4

Castigatorul sezonului 4 de la Vocea Romaniei este Tiberiu Albu. Dupa ce au trecut de preselectii, au intors scaunele antrenorilor si au intrat in ringul confruntarilor, concurentii au ajuns in marea finala. După o seară magică, publicul a ales: Tiberiu Albu este castigatorul sezonului 4 Vocea Romaniei.
Alina Costache
19 dec. 2014, 22:35
VOCEA ROMÂNIEI FINALA. Tiberiu Albu este CASTIGATORUL Vocea Romaniei SEZONUL 4

TIBERIU ALBU este castigatorul sezonului 4 de la VOCEA ROMÂNIEI. Locul al doilea a fost ocupat de Anda Dimitriu, îndrumată în concurs de Marius Moga. La rândul ei, Anda, alături de Gheorghe Zamfir, a oferit un moment emoţionant în finala de la Vocea Romaniei.

In marea finala locul 4 a fost ocupat de Aliona Munteanu, iar pe locul trei s-a aflat Maria Hojda.

Vineri seara, Maestrul Gheorghe Zamfir si Anda Dimitriu i-au adus lacrimi in ochi lui Marius Moga. Un moment exceptional rasplatit cu ropote de aplauze.

Tot vineri seara, Maria Hojda a abordat o melodie pe cat de grea, pe atat de interesanta: „Because of you”, a lui Skunk Anansie.

„Maria este Vocea Romaniei pentru mine. Ce-ai facut in seara asta m-a lasat masca. Nici la repetitii nu mi-ai aratat pana unde poti sa ajungi”, a spus Loredana Groza.

Tibi si Tudor au spus o poveste in versuri, iar publicul i-a rasplatit cu aplauze in picioare. „Ana” a fost melodia pe care cei doi au ales-o pentru duet. „Foarte multa sensibilitate, a fost un moment romantic”, a fost de parere Loredana.

„Ăsta cred că e traseul pe care trebuie sa-l parcurgi mai departe”, a spus Moga.

„Ne-am propus un cantec foarte simplu si emotionant”, a spus Tudor Chirilă.

Anda Dimitriu a transmis emotie prin versurile piesei lui Celine Dion: „All by myself”.

„Anda a fost lebada neagra de la Vocea Romaniei. Lebada neagra din seara asta o sa fie lebada alba la finalul competitiei”, i-a spus Marius Moga, vizibil emoţionat.

Maria Hojda si Loredana au oferit un moment spectaculos cu o interpretare de exceptie a piesei „Cat ii Maramuresul”. Pe scena, li s-au alaturat fratii finalistei, care au cantat alaturi de ele.

FINALA VOCEA ROMANIEI 2014. LIVE VIDEO. Cotele la pariuri pentru concurenţii din FINALA VOCEA ROMANIEI 2014

VOCEA ROMANIEI – FINALA. David Bisbal a fost invitatul special al ediţiei finale Vocea României. Latino loverul a încântat publicul prezent în sală cu vocea sa care a cucerit milioane de oameni in intreaga lume.

David Bisbal se afla la treia vizita in Romania. La Vocea Romaniei insa, muzica lui David Bisbal s-a făcut auzită datorită concurentului Lucian Colareza, care a cucerit-o pe loc pe Loredana. 

VOCEA ROMÂNIEI FINALA. David Bisbal a interpretat melodia „Diez Mil Maneras” si i-a dat ocazia lui Bartos sa-si exerseze spaniola. Femeile din Romania sunt „muy frumosas”, a marturisit latino loverul.

Aflat la a treia vizita in Romania, David a declarat pentru fanii sai: „Sunt foarte fericit si nerabdator sa va reintalnesc! Ne vedem pe 19 decembrie, la finala Vocea Romaniei!”.

David Bisbal Ferre este un cântăreț spaniol, care a devenit cunoscut în urma participării la prima ediție a concursului Operación Triunfo organizat de către Televisión Española, unde a ocupat locul II. David Bisbal a vândut mai mult de 5 milioane de discuri în Spania și America, obținând 33 de Discuri de Platina,17 Discuri de Aur și 2 Discuri de Diamant.

Corazón latino și Bulería au obținut fiecare un IFPI Platinium Award, certificatul oficial pentru vânzarea a mai mult de 1 milion de copii pe teritoriul european.

VOCEA ROMÂNIEI FINALA. David Bisbal a cântat împreună cu K’naan melodia Wavin’ Flag pentru campania publicitară a Coca-Cola de la Cupa Mondială de Fotbal care s-a desfășurat în Africa de Sud în 2010.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Gara din România prin care a trecut “trenul morții”. Acum a devenit monument istoric
Capital.ro
O NOUĂ REGULĂ a fost decisă în România. Intră în vigoare de la 1 IULIE
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Vești bune pentru cei care merg în concediu! Această țară a eliminat vizele pentru români
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Litoral cu cazare de 35 de lei. Cum pot profita românii de această ofertă
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Nu e o glumă! Stațiunea din România unde o noapte de cazare costă doar 35 de lei
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
VESTEA CEA MARE pentru toți proprietarii de APARTAMENTE. Decizie uriașă pentru toți cei care stau la bloc
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
FLORIN PIERSIC, ANUNȚ de pe PATUL de SPITAL! Marele actor a ținut să se afle de la el
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'