Cristina Spătar radiază de fericire. A petrecut trei ore într-un hotel cu un afacerist chipeş FOTO

Cui pe cui se scoate, iar Cristina Spătar ştie cel mai bine acest lucru. În cazul ei, un bărbat a băgat-o în depresie, mai exact soţul Alin Ionescu, iar un altul a ajutat-o să-şi revină. Este vorba despre tânărul afacerist Călin Donca, care face bani cu o firmă privată de energie. Cei doi au fost surprinşi la o întâlnire de taină, la hotel.
Iulian Tudor
01 iul. 2016, 12:10
Cristina Spătar radiază de fericire. A petrecut trei ore într-un hotel cu un afacerist chipeş FOTO

Pe 15 iunie, soarta i-a dat două lovituri Cristinei Spătar (44 de ani): soţul ei, Alin Ionescu, anunţa că sunt separaţi de mai multă vreme şi că urmează să divorţeze, iar la câteva ore după, răvăşită de vestea făcută publică, solista era implicată într-un accident de maşină, scrie click.ro. Iată că la două săptămâni distanţă, fotoreporterii au surprins-o pe Cristina Spătar radical schimbată.

Citeşte şi Cristina Spătar: „De multe ori mi-am dorit să nu mai trăiesc”

Îmbrăcată într-o rochiţă sexy, croită pe linia corpului, încălţată cu sandale fine şi cu geantă Louis Vuitton, de 5.000 de lei, solista ieşea dintr-un hotel de 4 stele din centrul Bucureştiului. Nu singură, ci însoţită de un tânăr chipeş şi foarte binedispus de prezenţa fermecătoarei soliste. Ei bine, nu asta e ştirea cea mai importantă, ci faptul că cei doi au stat înăuntru aproape 3 ore, fără să ţină cont că acest lucru poate fi interpretat în fel şi chip.

Tănârul, care venise la întâlnire cu un superb bolid galben, un BMW i8 de 120.000 de euro, este nimeni altul decât Călin Donca, om de afaceri în domeniul energiei electrice, partener în cadrul companiei Energaz, primul furnizor de energie alternativă din România, cu oferte şi pentru gospodării. Ţinând cont de pozele pe care le-am avut în faţă, nu ne-am gândit decât la două posibilităţi: fie Cristina Spătar şi Călin Donca (32 de ani) ar avea o relaţie sentimentală, fie una de afaceri.

„Am fost la restaurantul chinezesc situat la parterul hotelului Minerva şi am stat atât pentru că am discutat despre o afacere”, a spus Cristina. Partenerul ei de afaceri a fost mai generos în explicaţii. 

Citeşte şi Nimeni nu-şi putea închipui. Cu cine şi-a petrecut seara trecută CRISTINA SPĂTAR FOTO

„Am discutat despre posibilitatea colaborării în cadrul unui business comun, de care se va ocupa, în principal, Cristina. Ţinând cont de implicarea mea în ultimii 13 ani în mai multe companii care au avut rezultate frumoase, Cristina a considerat că aş putea veni cu idei bune în susţinerea şi creşterea unui proiect viitor”, a spus Călin Donca.

Concluzia e clară: deşi divorţul de Alin Ionescu bate pasul pe loc, pentru că momentan nici unul dintre ei nu a făcut vreun demers, Cristina nu mai apelează pentru afaceri la omul cu care a stat aproape 9 ani, ci la alţi antreprenori de succes.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
S-a rupt lanțul de iubire între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță! „Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!”
Fanatik.ro
Singurul cuvânt din limba română care conține toate vocalele. E folosit des în multe conversații, dar puține persoane observă asta
Capital.ro
România a pierdut un înger. Marea DOAMNĂ s-a stins. A lăsat în urmă un gol imens
Playtech.ro
ULTIMA ORĂ! Radu Mazăre A IEȘIT DIN ÎNCHISOARE. Unde se află acum fostul primar
DailyBusiness
Vrei să pleci în vacanță cu doar 400 de euro cazare și zbor? Iată ofertele unice
Adevarul
EXCLUSIV Caracatița gunoaielor reciclate fictiv. Afaceriști mână-n mână cu autoritățile statului la un depozit de deșeuri
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
3 zodii care trec foarte repede peste despărțire. Își găsesc alt partener imediat
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier
Cancan.ro
BREAKING | Radu Mazăre, eliberat din închisoare! Decizia este definitivă
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
EXCLUSIV: Cât costă o masă de șase persoane într-un restaurant din Londra. Prețurile sunt la fel ca în București
Capital.ro
Adio, maestre! S-a stins o mare stea. Este doliu în lumea muzicii
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
Armata, din nou obligatorie? Ce se întâmplă dacă cineva îl refuză: „Un viitor mai periculos”
substantial.ro
Cum să crești și să îngrijești orhideea fluture acasă: îngrășăminte naturale și sfaturi de la un florar profesionist
MediaFlux
LOVITURĂ FINALĂ pentru UNGARIA! Decizie bombă la nivel UE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'