Premierul Viorica Dăncilă, înaintea şedinţei PSD: Consider că lucrurile trebuie lămurite, mesajul meu îl voi da în CEx

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, înaintea şedinţei PSD programată pentru ora 12.30, că îşi va transmite mesajul în şedinţa Comitetului Executiv al partidului, ea refuzând să facă alte declaraţii. Înaintea CEx, Dăncilă a avut o întâlnire cu liderul PSD, Liviu Dragnea, în biroul acestuia din Parlament, alături de mai mulţi lideri de organizaţii judeţene.

21 sept. 2018, 09:07
Premierul Viorica Dăncilă, înaintea şedinţei PSD: Consider că lucrurile trebuie lămurite, mesajul meu îl voi da în CEx

„Aşa cum am mai spus, consider că lucrurile trebuie lămurite în CEx, iar mesajul meu îl voi da în CEx”, le-a spus jurnaliştilor premierul Viorica Dăncilă, înaintea şedinţei PSD, ea refuzând să facă alte declaraţii.

Înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD, Viorica Dăncilă a avut o întâlnire cu liderul PSD, Liviu Dragnea, în biroul acestuia din Parlament, alături de mai mulţi lideri de organizaţii judeţene.

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte la ora 12.30, pentru a tranşa disputele apărute în partis ca urmare a scrisorii în care este cerută demisia a lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Scrisoarea care îi are printre semnatarri pe Gabriela Firea, Adrian Ţuţuianu şi Paul Stănescu, ar fi asumată de până la 30 de lideri din CEx. Ţuţuianu spune că şi 50 de parlamentari ai partidului ar fi semnat-o, iar deputatul PSD de Botoşani Răzvan Rotaru afirmă că 80 de deputaţi susţin demersul.