PROGNOZA METEO. Vreme neobişnuit de caldă pentru ultima decadă a lunii septembrie

PROGNOZA METEO. În următoarele zile, vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi uşor. Duminică, temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 26 de grade. Începând de luni, vremea va deveni caldă pentru ultima decadă a lunii septembrie.

RomaniaTV.net
19 sept. 2020, 17:49
PROGNOZA METEO. Vreme neobişnuit de caldă pentru ultima decadă a lunii septembrie

PROGNOZA METEO LA NOAPTE Vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi variabil și izolat, cu o probabilitate mai mare în depresiunile intramontane, vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări în Munții Banatului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 6 și 16 grade, mai scăzute în depresiuni, până în jurul a -3 grade, în cele din estul Transilvaniei, unde se va forma și brumă.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi răcoroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 9…10 grade, mai coborâtă în zona preorășenească spre 6 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, iar dimineața și noaptea, cu totul izolat, vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 26 de grade, iar cele minime între 7 și 17 grade, mai scăzute în depresiuni, până în jurul a 0 grade în cele din estul Transilvaniei, unde vor mai fi condiții de brumă.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 7 grade.

PROGNOZA METEO LUNI Vremea va fi frumoasă și va deveni caldă pentru ultima decadă a lunii septembrie. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 28 de grade, iar cele minime se vor situa între 7 și 18 grade, mai scăzute în depresiuni, până spre 0 grade în cele din estul Transilvanie, unde vor fi condiții de brumă.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI se va menține frumoasă și va deveni caldă pentru ultima decadă a lunii septembrie. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade, mai scăzută în zona preorășenească până spre 8 grade.

PROGNOZA METEO MARTI Vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și la munte (mai ales pe creste). Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 29 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali spre 1 grad, unde vor fi condiții de brumă. Dimineața și noaptea, cu totul izolat, se va forma ceață.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi ușor mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 13…14 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 10 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în sudul Banatului, nordul Moldovei și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 6 și 16 grade. Dimineața și noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi predominant frumoasă și caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 13…14 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 11 grade.

DE JOI PANA SAMBATA Vremea va fi mai caldă decât în mod normal în această perioadă. Pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată, mai ales în jumătatea de vest a țării.

Citeşte şi Un Vortex Polar anunţă iarnă grea! A fost înregistrată deja cea mai scăzută temperatură din această toamnă