X FACTOR 17 OCTOMBRIE: Moment emoţionant, Bănică abia şi-a stăpânit lacrimile

X FACTOR 17 OCTOMBRIE ANTENA 1 LIVE VIDEO. Show-ul muzical continuă și azi, de la ora 20:30, cu o nouă ediție în care juriul format din HORIA BRENCIU, DELIA MATACHE și ȘTEFAN BĂNICĂ JR. va selecta cei mai talentați concurenți.

17 oct. 2014, 11:35
X FACTOR 17 OCTOMBRIE: Moment emoţionant, Bănică abia şi-a stăpânit lacrimile

X FACTOR LIVE VIDEO ANTENA 1 17 OCTOMBRIE. Ştefan Bănică a îndeplinit visul unei doamne, după 26 de ani, atunci când pe scena concursului şi-au făcut apariţia doi fraţi gemeni, în vârstă de 18 ani, care împreună alcătuiesc trupa R-Twins.

X FACTOR LIVE VIDEO ANTENA 1 17 OCTOMBRIE. Cei doi tineri au fost încurajaţi să participe la „X Factor” chiar de către mama lor, mare fană a lui Ştefan Bănică. Le-au povestit juraţilor că în urmă cu 26 de ani, mama lor a mers la un concert al lui Ştefan, unde a încercat din răsputeri să primească un autograf. Deşi nu a reuşit, păstrează şi acum fotografia din ’87, încă dinainte ca gemenii să se fi născut. Rock-starul de la „X Factor” a chemat-o imediat pe scenă, alături de băieţi, a semnat fotografia pe care i-a înmânat-o personal, alături de un pupic, spre marea bucurie a acesteia.

X FACTOR LIVE VIDEO ANTENA 1 17 OCTOMBRIE. Copleşită de emoţii, doamna a sărutat de mai multe ori fotografia primită, în aplauzele întregii săli. Dacă au reuşit sau nu tinerii să-i convingă pe juraţi că locul lor este pe scena „X Factor”, rămâne de văzut în mâine seară, de la 20:30, în cel mai nou episod al super show-ului de la Antena 1.

X FACTOR LIVE VIDEO ANTENA 1 17 OCTOMBRIE. Al cincilea episod din sezonul 4 al emisiunii X Factor poate fi urmărit, astăzi, 17 octombrie, de la ora 20:30, pe Antena 1.Vineri, 10 octombrie, show-ul X FACTOR a avut o nouă ediție plină de surprize pentru jurații HORIA BRENCIU, DELIA MATACHE și ȘTEFAN BĂNICĂ JR. Lui Brenciu i-au dat lacrimile după ce a auzit o tânără de 14 ani cântând.

X FACTOR LIVE VIDEO ANTENA 1 17 OCTOMBRIE. Ediția trecută a show-ului muzical a fost una plină de emoții, în special pentru Horia Brenciu. Sorina Rostas a venit la X Factor însoţită de sora sa şi de prietena ei cea mai bună. Mami şi tati nu au putut să fie lângă ea, dar o susţin din tot sufletul. Viaţa sa bate orice scenariu de film de la Hollywood… A fost adoptată când avea opt luni… „Părinţii mei naturali nu m-au vrut… Nu vreau să aflu nimic despre ei, ci doar că cei care mă cresc sunt părinţii mei adevăraţi”, spune Sorina, cu tristeţe în glas. În urmă cu un an, familia fetei a înfiinţat un azil de bătrâni. Foarte mândră, concurenta susţine: „Dacă ar fi să calculez, am vreo 13 bunici.”

X FACTOR LIVE VIDEO ANTENA 1 17 OCTOMBRIE. Şi începe să cânte… Emoţie, sensibilitate, o voce minunată. Îl vrăjeşte pe Horia Brenciu.„Cred că a fost unul dintre cele mai emoţionante momente de la X Factor, de până acum. Pe mine m-a hipnotizat, mi se întâmplă pentru prima dată în viaţă lucrul ăsta. M-am uitat la ea, ea se uita la mine, dar parcă avea aşa un fel de magie. Nu ştiu cum să mă exprim. Mi-a răscolit amintiri, sentimente…”, a mărturisit juratul X Factor.

X FACTOR LIVE VIDEO ANTENA 1 17 OCTOMBRIE.Şi pentru că îl admiră foarte mult pe Horia şi îi place la nebunie piesa „Vocea ta”, juratul X Factor a invitat-o să cânte în duet această melodie, deşi cu greu îşi putea stăpâni lacrimile.

X FACTOR LIVE VIDEO ANTENA 1 17 OCTOMBRIE. „Am avut senzaţia că sunt la un musical. Mă ridic în picioare şi am să-ţi spun: BRAVO!”, i-a zis şi Ştefan Bănică. DA, DA, DA!!! Sorina merge mai departe!

X FACTOR LIVE VIDEO ANTENA 1 17 OCTOMBRIE. După un „Vivo per lei” chinuit, la rugămintea Deliei, Isar Lucian a mai cântat ceva. În românește de data aceasta: „Te invit aici, nu poți regreta, este șansa ta…” .Concurentul a cântat genericul emisiunii a cărei prezentatoare a fost, ani la rând, Andreea Marin, „Surprize, surprize”.Delia și Brenciu au izbucnit în râs, Ștefan nu s-a putut abține și l-a complimentat ca pe nimeni altul: „Ești URIAȘ! Nu fi modest cu mine!”. Lucian a trecut mai departe cu doi de DA.

VEZI AICI VIDEO ONLINE CU EPISODUL 4