X FACTOR 2014: Horia Brenciu a scandalizat pe toată lumea cu decizia asta

X FACTOR 2014: Clipa adevărului a sosit! După luni întregi în care au aşteptat să afle ce categorie vor avea sub îndrumare, Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu au aflat în sfârşit. Showmanul Brenciu se va ocupa de concurenţii sub 20 de ani, diva Delia de grupuri şi rock-starul Bănică de cei de peste 20 de ani.

22 nov. 2014, 06:44
X FACTOR 2014: Horia Brenciu a scandalizat pe toată lumea cu decizia asta

X FACTOR 2014: Lovitura de grație în această seară a venit de la cel mai jovial jurat – Horia Brenciu! Mentorul a făcut o alegere imposibil de înțeles de colegi, prezentatori și chiar public! 

Miruna, fata „cu o tehnică vocală excelentă” care a uimit la audiții prin acutele ei, a primit o critică neașteptată din partea mentorului său. După ce „a atacat” Skinny Love – Birdy, la pian și voce, colegii de grup erau convinși că o să meargă cu ea mai departe.

„O să fiu scurt cu tine – regret enorm că nu ești în echipa mea!”, a spus Ștefan Bănică imediat după ce melodia s-a terminat. Delia nu a fost niciodată mai mult de acord ca acum: „Îmi placi foarte mult, ai o tehnică vocală minunată. M-aș fi luptat pentru tine”. 

Nu mai încăpea îndoială – toată sala era convinsă că adolescenta va merge mai departe. Dar tocmai acum Horia Brenciu a făcut un comentariu greu de acceptat de concurentă: „Mă gândeam că astăzi surprinzi cu altceva… Miruna, trebuie să pleci acasă”. Rumoare. Priviri șocate. Răzvan și Dani – complet blocați.

Nimeni nu a putut să-i schimbe părerea lui Horia, convins „că vede viitorul mai bine”. Dar tu ce crezi – merita să meargă mai departe?

 X FACTOR 2014: După ce audiţiile din toată ţara s-au încheiat, a venit ziua în care Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu trebuie să decidă lista scurtă a concurenţilor care merg mai departe.

În urma hotărârilor luate, în etapa următoare trebuie să ajungă cel mult 14 concurenţi pentru fiecare categorie din concurs: 14-20 de ani, peste 20 de ani şi Grupuri. Fără să ştie de cine se vor ocupa, juraţii duc o luptă „pe viaţă şi pe moarte” ca participanţii pe care îi îndrăgesc să primească „DA”.

S-au adunat toţi trei în acelaşi loc, în faţa unui ecran, unde au revăzut momentele concurenţilor de la audiţii. Dacă Brenciu ar vrea la simpaticul Lucian Isar să meargă în bootcamp, Delia şi Bănică nici nu vor să audă de aşa ceva. „Ce vrei să fac eu cu el? Cum o să se descurce pe viitor?”, a spus artista.