X FACTOR 2016, a doua Gală LIVE. Alex Mladin, emoţii mari pe scenă

X FACTOR 2016. După ce săptămâna trecută s-au făcut primele eliminări, vinerea aceasta „X Factor” continuă cu cea de-a doua Gală LIVE, în care hit-urile vor fi cuvântul de ordine. Alex Mladin a fost concurentul care a deschis cea de-a doua gală live.

16 dec. 2016, 18:46
X FACTOR 2016, a doua Gală LIVE. Alex Mladin, emoţii mari pe scenă

X FACTOR 2016. Cea de-a doua gală este cu multă muzică bună, apariții spectaculoase pe scenă, dar și emoție la cele mai înalte cote. La finalul serii, trei concurenți vor părăsi emisiunea şi se va afla care sunt finaliștii acestui sezon.

Alex Mladin a deschis seara cu piesa lui Dan Bitman, „Şi îngerii au demonii lor”.

„Momentul tau a beneficiat de multe emotii”, a spus Horia Brenciu.

„Ti-am zis ca-mi placi foarte tare încă de la început. Mi-ar fi placut ca si corpul tau sa aiba energia acestei piese”, a spus Ştefan Bănică jr.

X FACTOR 2016. Horia Brenciu a intrat în această semifinală cu doi concurenți – Loredana Anghelache și Marcel Roșca, Delia cu trei – Raul Eregep, Emilian Nechifor și Alex Mladin, iar Carla’s Dreams cu două fete – Olga Verbițchi și Izabela Simion, în vreme ce Ștefan Bănică a pierdut în ediția trecută ambele grupuri.

X FACTOR 2016. Vinerea aceasta, în prima parte a emisiunii, fiecare concurent va interpreta o piesă cunoscută în limba română, va putea fi votat prin SMS la 1313 cu prenumele său, iar la finalul acestei prime sesiuni de votare cel care adună cele mai puține voturi pleacă acasă.

X FACTOR 2016. În a doua parte a show-ului, cei rămași în cursă vor interpreta câte un hit în limba engleză și, din nou, vor putea fi votați, urmând ca cel care adună cele mai puține voturi să plece acasă, iar cei clasați pe penultimul și antepenultimul loc să intre la duel. Așa se face că la finalul serii trei concurenți vor fi eliminați, iar telespectatorii și cei din sală, alături de jurați și prezentatori, îi vor putea vedea pe cei care intră în marea finală de săptămâna viitoare.