X FACTOR 2017: Concurenta care ia juriul prin surprindere: „Eu o cunosc pe fata asta de undeva”

O nouă ediţie de senzaţie vă aşteaptă vineri, de la 21:15! Juraţii de la X Factor au parte de o surpriză de proporţii. Cine va urca pe scena?!

29 sept. 2017, 12:20
X FACTOR 2017: Concurenta care ia juriul prin surprindere: „Eu o cunosc pe fata asta de undeva”

X FACTOR 2017: O legătură extrem de apropiată cu părinții poate uneori să contribuie cu și mai mari emoții pentru un concurent care urcă pe scena X Factor. Este și cazul celebrului actor Cornel Palade, care nu a știut nicio clipă că fiica lui s-a înscris la audiții.

Ada Palade, în vârstă de 28 de ani, este deja actriță și cântă într-o trupă, așa că este învățată cu scena. Nu a reușit însă să se obișnuiască nici până acum cu emoțiile pe care le are atunci când știe că tatăl său este printre spectatori.

Tocmai de aceea, Ada și mama sa i-au spus actorului că pleacă împreună la cumpărături, iar acesta nici nu avea cum să bănuiască ce urma să se întâmple. ”Nu știe că am venit la X Factor, o să vadă la televizor. L-am lăsat acasă pentru că avem o legătură foarte puternică noi doi, aș fi fost tensionată dacă aș fi știut că este în sală”, a povestit Ada în fața celor patru jurați.

Andreea Alupei, revenire spectaculoasă la X Factor! Concurenta care i-a furat un sărut lui Carla’s Dreams, anul trecut, arată super-hot! Transformarea este incredibilă

 

Apariția trupei Random pe scenă i-a trezit sentimente mai vechi lui Carla’s Dreams, după ce, în sezonul trecut, Andreea Alupei, una dintre membre, l-a sărutat forțat pe scenă. Revenirea tinerei i-a luat pe toti prin surprindere.

„Dacă ajungem în BootCamp, eu nu mă așez pe scaun”, a mărturisit tânăra, glumind, „chinuită încă de amintiri”. 

La fel de energică și pusă pe fapte, dar mult mai sexy decât anul trecut. Și a muncit pentru asta, din greu, la sala de sport. Andreea arată senzațional!

Băiatul care a smuls lacrimi cu povestea sa de viaţă, un talent pur! Anton Joseph Banaghan de la X Factor a cucerit-o până şi pe Cheryl Cole: „Este minunat ce ai făcut pe scenă”

Pentru Anton Joseph Banaghan, participarea la „X Factor” nu a însemnat doar curajul de a urca pe o scenă, ci și de a-și înfrunta tot trecutul.

Anton s-a născut la Suceava, în urmă cu 23 de ani, iar primii ani i-a petrecut într-un orfelinat din Iași, după ce mama sa l-a abandonat în spital. O a doua șansă i s-a oferit abia la vârsta de trei ani, când au fost gata procedurile de adopție internațională şi a început o nouă viață în Irlanda, alături de părinții săi adoptivi.