X FACTOR 2017. Delia și solistul Carla’s Dreams, ceartă în direct: „Nu minţi publicul”

Pentru prima dată la „X-Factor”, doi jurați s-au certat în cadrul competiției, din cauza diferenței de opinie cu privire la reprezentația scenică a unui concurent. Protagoniștii neînțelegerii au fost Delia Matache și solistul trupei Carla’s Dreams.

27 oct. 2017, 20:44
X FACTOR 2017. Delia și solistul Carla’s Dreams, ceartă în direct: „Nu minţi publicul”

X FACTOR 2017. Delia s-a aprins ca focul atunci când solistul a spus despre numărul scenic al lui Jonathan Martinez Hernandez (32 de ani), un concurent de origine spaniolă, nu a fost suficient de bun. Acesta a completat fundalul muzical cu o înregistrare în care apărea tot el, dar sub alte trei voci.

Solistul de la Carla’s Dreams a apreciat momentul concurentului, dar a ales să-i dea „Nu”, întrucât i s-a părut că vocile înregistrate au ocupat un procent mai mare decât vocea live. Delia nu a fost deloc de acord cu această opinie și l-a „taxat” pe colegul său jurat: „X-Factor e mai mult decât despre voce”, ea fiind impresionată de faptul că s-a simțit introdusă într-o poveste (concurentul a cântat o piesă din celebrul film animat „A Nightmare Before Christmas”, regizat de Tim Burton).

„X-Factor nu e despre ce pregătești acasă. Nu poți să spui că ai cântat, nu e cinstit față de altcineva. Mi-a plăcut momentul, dar eu nu pot sa va dau da pt ca m-as considera incorect fata de alti concurenti. Din partea mea ai un «Nu»”, i-a spus solistul concurentului și colegei sale jurat.

Delia însă nu s-a lăsat și a continuat să-i conteste decizia, însă solistul de la Carla’s Dreams este de neînduplecat: „Nu mă minți! nu minți publicul!”, a adăugat el, referindu-se la înregistrarea concurentului, care ar fi încercat să „păcălească” juriul. Juratul a argumentat decizia radicală pentru simplul fapt că nu ar fi corect față de alți participanți la concurs să-l treacă mai departe, concurenți care se prezintă doar cu vocea live.