X FACTOR 2017. O puştoaică de 15 ani lasă pe toată lumea mască, juraţii i-au cerut să facă o poză împreună

X FACTOR 2017. La doar 15 ani, o adolescentă din Onești a cucerit jurații ”X Factor”, care s-au grăbit să facă o poză împreună și i-au luat deja și primul autograf.

20 oct. 2017, 18:08

X FACTOR 2017. Costina Crăciun a pășit temătoare pe scena „X Factor”, în etapa audițiilor. „Cel mai tare cred că mi-e teamă de Carla’s Dreams”, a mărturisit adolescenta de doar 15 ani din Onești. Aceasta a vrut să cânte piesa „Sweet People”, de la Alyosha, o alegere care s-a dovedit a fi câștigătoare, în sezonul trecut, pentru Olga Verbițchi.

Succesul s-a repetat și pentru Costina, care a obținut cea mai frumoasă reacție tocmai de la juratul de care se temea cel mai mult. „Faci o poză cu mine?”, a întrebat-o Carla’s Dreams la finalul prestației sale, convins că aceasta va deveni foarte cunoscută datorită talentului său.

Potrivit a1.ro/xfactor, de aceeași părere a fost și Horia Brenciu, care a vrut și el să aibă un suvenir de la o viitoare vedetă. „Aș vrea foarte mult să îți iau primul autograf. Nu știu dacă reprezintă pentru tine ceva acum, dar pentru mine va fi valoros mai târziu”, a spus acesta.

Vezi si: X FACTOR 2017 LIVE VIDEO ONLINE: Povestea concurenţilor crescuţi la orfelinat impresionează juriul