X FACTOR: Ce a păţit Cheloo pentru declaraţiile homofobe

Curtea de Apel Bucuresti a decis sa reduca amenda data de CNA Antenei Grup pentru afirmatiile homofobe ale unui fost jurat al emisiunii-concurs X Factor la adresa unui concurent gay. Decizia Curtii poate fi atacata cu recurs in 15 zile de la comunicare.

24 apr. 2014, 12:29
X FACTOR: Ce a păţit Cheloo pentru declaraţiile homofobe

Curtea de Apel Bucuresti a decis sa reduca amenda data de CNA Antenei Grup pentru afirmatiile homofobe ale unui fost jurat al emisiunii-concurs X Factor la adresa unui concurent gay, Paolo Lagana. Decizia Curtii poate fi atacata cu recurs in 15 zile de la comunicare.

Imagini INCREDIBILE cu cei mai cunoscuţi rapperi autohtoni. Vezi cum arătau în anii ’90 Cheloo, Tataee sau M&G

Curtea de Apel Bucuresti a decis, miercuri, modificarea deciziei CNA 671/10.12.2013, in sensul reducerii amenzii la 5.000 de lei, de la 10.000 de lei.

La sfarsitul anului trecut, Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis sa amendeze televiziunea Antena 1 cu suma de 10.000 de lei pentru afirmatiile cantaretului. Acesta i-a spus unui concurent gay „Ai cantat, eu dispretuiesc tot ceea ce esti, ce reprezinti, si tara asta te va trimite acasa, cu siguranta”. CNA a primit un numar de circa 700 de reclamatii in urma afirmatiilor juratului emisiunii.

Cheloo riscă CINCI ani de ÎNCHISOARE