X FACTOR. Homosexualul ATACAT de Cheloo îi dă REPLICA rapper-ului

X FACTOR. Paolo Lagana, tânărul care a fost atacat pe scena X-Factor de Cheloo pe motiv că este homosexual, îi răspunde mentorului. După ce rapperul i-a transmis că urăşte tot ceea ce reprezintă, nici concurentul nu s-a lăsat mai prejos şi i-a replicat pe o reţea de socializare.

27 nov. 2013, 20:29
X FACTOR. Homosexualul ATACAT de Cheloo îi dă REPLICA rapper-ului

„Dragii mei, orice s-a întâmplat pe scena X Factor vineri şi orice vor spune oamenii şi juriul ( mai ales unul dintre ei) şi oricare va fi rezultatul, eu voi cânta toată viaţa. Cred că ceea ce s-a întâmplat duminică a fost foarte grav. Vorbele lu Cheloo au fost foarte grave şi de prost gust. Mie personal nu prea îmi pasă de el, mai ales că nici măcar nu pot să spun că-l cunosc bine şi nu mă afectează în acest concurs sub nicio formă, eu mă voi exprima indiferent de ceea ce spune el. Dar în continuare sunt împotriva a ceea ce a spus, cred că prin vorbele lui a făcut o discriminare şi a atacat întreaga comunitate LGBT (comunitatea de lesbiene, gay, bisexuali și transsexuali, n.r.). Sunt alături de toată comunitatea LGBT din România şi de toată lumea care s-a simţit atacată duminică de vorbele lui. Sunt cu voi şi vă susţin. Cu toţii merităm respect. Oricum, să mergem mai de parte!”, a scris Paolo Lagana, pe contul lui de Facebook.

Cheloo a pornit un întreg scandal la X Factor, după ce s-a luat de unul dintre concurenţi, Paolo Lagana, un homosexual declarat.

Ai cântat, eu disprețuiesc tot ceea ce ești, ce reprezinți și țara asta te va trimite acasă cu siguranță„, i-a spus Cheloo lui Lagana.

CITEŞTE ŞI Cheloo, implicat într-un scandal uriaş. CNA are de rezolvat sute de reclamaţii la adresa juratului X Factor