X FACTOR SEZON 10. Surpriză uriaşă pe scena X Factor! Delia: „Aveţi şanse foarte mari să câştigaţi acest concurs”

Surpriză uriaşă pe scena X Factor! Ioana Sihota, cunoscută sub numele de scenă Jazzy Jo, şi Gabi Neagu i-au impresionat pe membrii juriului după primele acorduri.

29 oct. 2021, 23:17
X FACTOR SEZON 10. Surpriză uriaşă pe scena X Factor! Delia: „Aveţi şanse foarte mari să câştigaţi acest concurs”

X FACTOR SEZON 10.

Jazzy Jo este o artistă deja cunoscută publicului. A lansat, de-a lungul timpului, numeroase piese, atât solo, cât şi alături de artişti consacraţi, precum Smiley, Dorian, Cabron. A jucat şi în musicalul „Mamma Mia” şi are o trupă cu care merge la concerte prin toată ţara.

După ani de muzică, Ioana Sihota s-a înscris la X Factor alături de colegul ei de trupă cu la fel de multă experienţă, Gabi Neagu.

Ioana şi Gabi au impresionat juriul de la X Factor în doar câteva minute cu o melodie compusă chiar de ei, numită „Înainte”. „N-am mai fost la un concurs de foarte mult timp, n-am să vă mint, îmi tremură genunchii”, a spus Ioana.

Loredana: „Te felicit că ai curajul să vii şi să dezbraci în faţa noastră de tot orgoliul pe care cumva un artist mai mult decât profesionist îl poate avea. Pentru asta şi pentru artista din tine şi pentru acest minunat coleg al tău din partea mea ai un da”.

Florin Ristei: „Ne ştim de foarte multă vreme, dar de la an la an eşti şi mai bună, cu mai mult bun simţ muzical. Vă potriviţi de minune. Din partea mea aveţi un „da””.

„Aveţi şanse foarte mari să câştigaţi X Factor”, a spus Delia. Toţi cei patru juraţi i-au răsplătit cu câte un „DA”.

Ştefan Bănică Jr.: „Bine aţi venit la X Factor. Din partea mea aveţi un DA”.

X FACTOR SEZON 10. Cine sunt Ioana Sihota şi Gabi Neagu

Ioana Sihota a început să cânte de la vârsta de cinci ani, iar debutul artistic pe scenă l-a făcut la emisiunea Şcoala Vedetelor. Primii paşi în muzică i-au fost ghidaţi de mama sa, profesoară de pian. În adolescenţă a participat la „Ploaia de stele”, iar mai apoi la „Megastar”, dar nu e străină nici de festivalurile Mamaia şi Callatis. În 2011 a început colaborarea cu HaHaHa Production şi a început să lucreze la propriile melodii.

Gabriel Neagu a început să ia lecţii de chitară încă din copilărie. E din Prahova şi a făcut parte din mai multe trupe locale de rock. De câţiva ani cântă şi compune alături de trupa Jazzy Jo Experience.