X Factor sezonul 10. Adolescentul care a dat pe spate toate fetele: Cine ești tu de a reacționat lumea așa?

Un adolescent de doar 17 ani a făcut furori pe scena talent show-ului. Petru Georoiu a venit la emisiune 'din pură curiozitate', dar a obținut un loc în bootcamp.

17 sept. 2021, 23:02
X Factor sezonul 10. Adolescentul care a dat pe spate toate fetele: Cine ești tu de a reacționat lumea așa?

X Factor sezonul 10. Tânărul care nu a avut nicio miză a primit un feedback extrem de bun din partea publicului, dar și al juraților. Este pasionat de teatru și muzică și, după ce termină liceul, Petru Georoiu are de gând să urmeze cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” (UNATC).

X Factor sezonul 10. Adolescentul care a dat pe spate toate fetele

La vârsta de 11 ani, Petru a jucat în primul său lungmetraj, ‘Armenia, my love’. Lungmetrajul s-a filmat în Los Angeles, SUA. În 2016, producția a fost nominalizată la Oscar. Apoi, au urmat și alte roluri pentru el.

Încă de când a urcat pe scenă, reacțiile au fost pe măsură. ‘Cine ești tu de a reacționat lumea așa?’, a fost replica lui Ștefan Bănică.

Prima dată, Petru Georoiu a interpretat ‘Muro Shavo’. Juriul s-a distrat, dar nu a fost total impresionat, așa că tânărul a mai interpretat o piesă: ‘Put Your Head On My Shoulder’ a lui Paul Anka.

Eu vreau să te rog ceva. Dacă prinzi un loc mai departe, te rog să stai departe de grupa mea de fete sub 24 de ani, că eu nu vreau să avem probleme. Răspunsul meu este Da’, a spus Florin Ristei.

‘Din partea mea ai un super DA’, i-a zis Delia.

‘Din partea mea ai un DA’, a reacționat și Loredana.

‘Știi care e treaba, nu? Cu trei de DA ești pe lista de așteptare, cu patru mergi în bootcamp. Din păcate, îmi pare rău. Răspunsul meu este DA, ești în bootcamp!’, i-a spus Ștefan Bănică. Juratul a adăugat, făcând referire la una dintre tinerele din public, că ‘de la țipătul tău mi s-a tras. Dacă nu țipai ca pescărușul înjunghiat…’.

Astfel, cu patru de DA, Petru Georoiu merge direct în bootcamp, în grupa lui Ștefan Bănică.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

Citește și: X FACTOR 17 SEPTEMBRIE 2021 LIVE VIDEO A1. Surpriză totată pe scena talent show-ului. Acesta este concurentul care o lasă pe Delia fără cuvinte: Pe scenă e câștigătorul!
 


loading...