X FACTOR. Surpriză URIAŞĂ. Ştefan Bănică i-a cedat locul de jurat lui Dani Oţil

X FACTOR. La X Factor, totul e posibil, iar asta au demonstrat-o nu doar concurenţii care şi-au făcut curaj să apară în faţa întregii ţări, ci chiar juraţii super show-ului. Aceştia au fost văzuţi, de multe ori, în ipostaze în care nimeni nu ar fi crezut că vor ajunge vreodată.

06 nov. 2014, 10:25
X FACTOR. Surpriză URIAŞĂ. Ştefan Bănică i-a cedat locul de jurat lui Dani Oţil

X FACTOR. În episodul difuzat mâine seară, de la 20:30, la Antena 1, rock-starul Bănică a decis să îi ofere locul său în juriu unuia dintre prezentatorii concursului, Dani Oţil, totul pornind de la o perucă roşie, potrivit a1.ro.

Aşa cum se ştie, backstage-ul „X Factor” este anul acesta mai divers ca oricând, din recuzita echipei făcând parte cele mai bizare costume, pe care Răzvan şi Dani nu se sfiesc să le prezinte ori de câte ori au ocazia. S-a întâmplat şi atunci când pe scena concursului şi-a făcut apariţia o tânără jurnalistă, Andreea, cu părul verde. Le-a povestit juraţilor că totul a pornit dintr-o joacă, dar de mai bine de şapte ani nu a mai renunţat la această culoare de păr care se pare că îi poartă noroc. Acesta a fost momentul în care echipa din backstage, alături de gaşca de susţinătoare ale Andreei, şi-au făcut apariţia pe scenă, şi nu oricum. Publicul a putut admira un Răzvan Simion cu păr multicolor şi un Dani Oţil purtând perucă roşie.

CITEŞTE ŞI Situaţie penibilă la „X FACTOR”. Juraţii au murit de râs când au auzit asta

Ba mai mult, haioşii matinali i-au aruncat şi o provocare rock-starului Bănică: „Cine dă azi, la X Factor, poartă peruca roşie”, moment în care Ştefan l-a invitat pe Dani în locul lui, în fotoliul de jurat.

Ce s-a întâmplat mai departe, dacă a acceptat sau nu juratul provocarea, telespectatorii vor putea urmări mâine seară, de la 20:30, în cel mai nou episod „X Factor”, la Antena 1.