Xonia a fost ÎNLOCUITĂ de o moldoveancă focoasă. F Charm a fost fotografiat cu noua iubită

La câteva luni de la despărţirea de Xonia, cantăretul F. Charm a apărut în compania unei blonde voluptuoase. Apropiaţii susţin că sunt de ceva vreme împreună, iar artistul chiar pare îndrăgostit de frumoasa moldoveancă.

11 dec. 2013, 09:41

Serile trecute, F.Charm şi-a făcut apariţia alături de o blondă frumoasă. Tânăra, care a luat locul Xoniei de la braţul lui Charm, se numeste Olga şi este o fostă dansatoare. Potrivit cancan.ro, în acest weekend, F Charm a cântat într-un club din Capitală, iar după recital, artistul nu a plecat direct spre casa, ci a rămas să se distreze alături de câţiva prieteni şi blonda cu care are de ceva vreme o relaţie.

De când s-a despărţit de Xonia, cântăreţul nu a mai fost văzut în compania niciunei domnişoare, păstrând discreţia la fel ca Xonia, care declară în continuare că este singura şi că se dedica în exclusivitate carierei sale profesionale. Recent frumoasa cântăreaţă a lansat o nouă melodie. Piesa are un mesaj trist şi pare făcută pentru F.Charm.

Xonia şi F Charm au ales să pună punct relaţiei lor de trei ani, chiar dacă au afaceri împreună. Un omogiu adus relaţiei lor pare să fi adus şi cântăreţul care a lansat în septembrie melodia „Departe de tine”.