Xonia primele declarații după ce a fost prinsă beată și drogată la volan! Ce explicații a dat vedeta

Xonia a fost trasă de dreapta de un echipaj de poliție pe o stradă din Sectorul 2. În urma testelor a reieșit că aceasta consumase alcool și substanțe interzise. Acum artista a oferit și primele explicații cu privire la acest incident.

23 iun. 2023, 22:41
Xonia primele declarații după ce a fost prinsă beată și drogată la volan! Ce explicații a dat vedeta
Xonia primele declarații după ce a fost prinsă beată și drogată la volan! Ce explicații a dat vedeta

Xonia, prinsă beată și drogată la volan. În cursul acestei dimineți, în urmă cu doar câteva ore, artista a fost trasă pe dreapta de un echipaj de Poliție din București.

„La data de 23 Iunie a.c., în jurul orei 04:00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2.

Citește și: Andreea Bălan spune tot. Ce a atras-o la noul iubit şi cât de mult îi pasă de gura lumii

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, dar și că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României„,  a transmis Poliția Capitalei.

În acest context, Xonia a făcut și primele declarații după incident. Aceasta neagă că ar fi consumat substanțe interzise. Pentru a demonstra acest lucru aceasta ar fi mers la I.N.M.L pentru analize suplimentare.

„Referitor la întâmplarea intens mediatizată în ceea ce mă privește, vreau să vă asigur de întreaga mea bună credință, precum și de faptul că niciodată, în nicio împrejurare, nu am consumat substanțe interzise și nu încurajez asemenea comportament. Din acest motiv m-am deplasat la I.N.M.L în vederea prelevării de probe biologice, pentru a face dovada contrară. Am convingerea că rezultatul testelor biologice vor evidenția lipsa unor astfel de substanțe, urmând ca organele statului să stabilească explicația pentru care dispozitivul de control inițial a furnizat indicii false sau eronate ori care sunt factorii care pot influența un astfel de rezultat.

În ceea ce privește consumul de băuturi alcoolice, astfel cum am declarat și în fața autorităților, cu mult anterior de a mă urca la volan consumasem o cantitate mică de vin și am considerat, în mod greșit, se pare, că după trecerea unui interval de timp, alcoolul s-ar fi eliminat.

O astfel de apreciere eronată este o greșeală, pe care mi-o asum, și nicidecum o sfidare a legii. Nu recomand nimănui să procedeze astfel.
Sunt un om onest și așa voi continua să fiu. Până la primirea rezultatelor și finalizarea procedurilor legale, vă rog să îmi respectați decizia de a nu mai vorbi despre acest aspect”, a declarat Xonia.

Citește și: Cine sunt ispitele-surpriză din noul sezon „Insula Iubirii”. Concurenții își aleg partenerii pentru primele întâlniri